Minnakkk MyDarlingSon sehriye corbası yaptım Pazar var bugun tabi ki hamsi alıp hamsi tava 🥰🥰 Bizimkiler hamsiyi pilav sız yemez Bi de pilav yaparım Roka ve bol yesillikli salata
Aaayysseee MyDarlingSon bezelyeli havuçlu sulu patates(dünyanın en kolay yemeği hdjdjd) yanına bulgur, hastayım 🤧
MommysMini MyDarlingSon kuru fasulye pilav yaptım kuru fasulye ennn sevdiğim yemeklerin başında gelir hem de çok basit 😋 yedi aylık bebeğime de yeşil soğanlı kabak yemeği
tubiiik_ MyDarlingSon eşim kendisine kokoreç yapıyor suan mutfaga giremiyorum yoğun kokudan dolayı 😬😬 tazefasulye pilav yapıcam kendime kızıma
okuyor MyDarlingSon dünden zeytinyağli bezelye ve zerdeçallı pilav var. Patlıcan mücveri yaptım bugün de
__brna__ Bebekim1 önce nohutu bı gün öncesinde akşamdan suda bekletirim. Sabah suyunu suzer düdüklü tencerede 15 dkya yakın haslarim. Genelde kıymalı yaparim. Önce yağ birazcık kızınca kıyma kararım. Kıymayı biraz karıştırıp rengi kahverengi olunca soğanları da atarım. Birazda kıymalı soğanlı karistiririm. En son yarım yemek kaşığı kadar salça atarım biraz daha karıştırıp en son nohutu eklerim. Tuz karabiber ve nohutun hafif boyunu geçecek kadar su eklerim kısık ateşte pisirirm. Afiyetlerr olsunnn misss🌸🌸😅😂
Birdunyabircennetannesi MyDarlingSon Oğlumla oyun grubuna gittik Yemekler bu saate kaldı ben erkenden yaparım normalde O yüzden Bezelye Pilav Yeterli😅
beyzacmvrc Angel00 kayınvalidem börek yaparken çiğ ıspanak 3 kaşık yoğurt 1 yumurta tuz yağ ekleyip karıştırıp koyiyor Soğansz şekilde çok güzel oluyor
Angel00 beyzacmvrc çiğden koydum bende teşekkürler. El açması mı normal yufkadan mı yapıyor böreği kayınvalideniz
Ballilokumannesi Tarhana çorbası ama benimki beyaz tarhana aksaraylıyım bilenler bilir 🤣 Kuru fasulye Pirinç pilavı Turşu Bide salata
sena004 MyDarlingSon dünden etli nohut pilav var yanına patates ve biber kızartıyorum yanına da cacık yaparım bugünde böyle olsun