ArdisinAnnesi Bebitombuyuyor Benimki yeni yeni kurmaya başladı sanki 4,5 aylık tv daha çok küçük diye izletmiyorum ama evde genelde açık oluyor tvyi görmeyeceği şekilde oturtup/yatırıp sürekli konuşup oyun oynuyoruz nadiren dikkatini çektiği oluyor ilerde daha çok merakı olmasın diye öcü gibi davranmayıp dikkatini başka şeye çeviriyorum veya kapatıyoruz İlerleyen aylarda bunu önleyemeyip tamamen kapatmamız gerekebilir
KorkmaYemem Aslananne1 anlamak isteyen beni anladı canım o yüzden hiç kasmıyorum. Herkes linçlemeyi çok seviyor burada yani istediği kadar ellerini yorsunlar buraya yazarak mesela sen bana bir şey dedin diye ben o şeyi yapmak zorunda değilim kulak asmak zorunda da değilim sadece konuşmuş olursun onu geç sorudan soru zaten belli yani cevabını ver geç ne linç etme derdindesin. o herkesin savundugu kendine valla O yüzden salla gitsin burada birine bir şey anlatırken fıtık oluyor insan o yüzden uzatmanın ailemi yok bence soruya cevap ver geç olması lazım
Aslananne1 KorkmaYemem aynn valla sizene benim bebegimden ister TV acarim ister açmam git kendi bebenle ilgilen çok bilmiş anneler 😅😅 en doğrusu cvp verme takma yani 😏😏😏
Olric11 LadyDi hastanede bir bayanla tanıştım, oğlunuz maşallah konusuyor tv izletiyor musunuz? Dedi Hayır dedim. Siz izletiyor musunuz dedim ? Tabikidee hayır Benim kızım dizi izliyor dedi 😅🤦♀️ 3 yaşında O aklıma geldi
KorkmaYemem Aslananne1 sesli yazıyorum Benim klavye gitti O verdiğim cevapta yanlışlar onun için yazım hataları için kusura bakma yani düzenleyemedim klavye gittiğinde
Deletedmom_62 Bebitombuyuyor evet seslenince bakıyor . Bizimki tv pek izlemez de telefon bağımlısı kırmızı balık ali babanin çiftliği bunlarsiz yemek yemiyo ne yazacağımı şaşırdım 12.5 aylık birkaç kere direndim açmadım hiçbir şekilde yemek yemiyo . Aslinda doğduğundan beri yanında tv telefon açmazdık dikkat ederdik 1_2 ay önce babasi biz yemek yerken oyalansin diye kırmızı balık açtı çocuk o zamandan sonra bağımlısı oldu resmen .
BuzluKahve KorkmaYemem Ben o dediğinize denk gelmedim ama 5 aylıkken tv’ye başladığını hiç rahatsız olmadan yazan birini de savunmalıyım.
KorkmaYemem BuzluKahve benimki savunma değil sadece biz burda ne yaparsak yapalım yazdığımız kişi veya bize yazan kişilerin yazılana bakmayacaği bu yüzden cevabı verip geçme taraftarıyım bazı yerlerde illaki sorgulanır ama sonu yok bunun insanlar burda boşu boşuna birbirine giriyor.
Opecert Bu izletmeme inadında olan her anne cocuklar biraz büyüdüğünde dışarıda eline telefon tablet verenler oluyor cocuklar dursun diye ne anlamı kaldı aynı hesap telefondan cizgi film avıyorm ama tv izletmiyorum cok saçma ayrıca ben tvnin icinde yaşıyodm resmen hatırlıyorm 5-6 yasında annemle salonda uyurduk şükür bir sıkıntım yok kendi oglum 3.5 aylık mümkün mertebe kaplı oluyor tv ama dün cıcuk sünnet oldu cizgi filmde sustu gel de buna izletme bazen tv zorunluluk işi oluyor ne yazık ki
berosunannesi Opecert yok olur mu aa cocuk acı ceksin hiç susmasın ama tv izletme 5 dk çizgi film açma yoksa dünyanın en kötü annesi sensin ona göre
Aybirkorunbe Alpbaby Bebeğiniz henüz çok küçük yanlış anlamayın yargıladığımdan değil sizin eviniz de ki durumu bilemem ama dediğim gibi çok küçük anlamıyor çünkü gözleri bile yeni yeni renkleri ayırt etmeye başlamışken izletmeyin bence canım
Alpbaby Aybirkorunbe arı vız vız videosu var onu izliyor günde 15 20 dk sabah akşam zaten televizyon açılmıyor başkada
Anr5155 beyzzsenturkk_ 6.aydan çocuğu yv önüne koyarlarsa 1 yaşına geldiğinde isteseler de tv kapatamayacaklar ve dediğiniz gibi olacak sabahtan açıp akşam yatarken kapatacaklar
Anr5155 berosunannesi senin kadar keyfime düşkün değilim yeter ki çocuk sussun diye tv açıp rahat etmiyorum mama sandalyesiyle yürüteçle bebek arabasıyla yanıma alıyorum
berosunannesi Anr5155 hahahaha aynen kesin o dediğini yapıyosundur bebegin de 7/24 ağlayan bebektir. 5 dk ağlıyosa bi zahmet televizyon da açma keyif annesi
berosunannesi Anr5155 mama sandalyesi ana kucağı yürüteç hepsiyle yanıma alıyordum ama SUSMUYOR sürekli yanında oturmam ve kalkmamam lazım. Yapabilir misin?
Babybloom LadyDi böyle bir talebim yok. Başkalarına annelik taslamak gibi bir tavrım da, sizin aksinize. Sorulan soru basit, cevap vermek yerine yargılamaya gelip bir de her mesaja saldırganlaşıyorsunuz. Ne diyelim zor bir gün herhalde🤷🏻♀️
DrkAyz Bazen ne yapsam olmuyor ne bebek arabasında ne mama sandalyesinde durmuyor üstelik bebek arabasını alıp tuvaletin kapısına götürüp tuvaletteyken kırmızı balığı söylemişliğimde çok oldu ama sanki bir yerini kesmişsin gibi ağlıyordu çaresiz kaldığımda açıyorum bende çevremde çok tanıdığım var 3 yaşına kadar izletmeyen göstermeyen 3 yaşından sonra telefon bağımlısı hale geliyor. Abim 4 yaşındayken konuşmuş ve 82 doğumlu o zamanlar televizyon bu kadar aktif değilmiş ve kalabalıkta büyümüş annem tarlada çalışırken sırtında götürürmüş ve hiçbir sıkıntısı yok şuan oda ekranla büyümedi sonuçta. Herşeyi ekrana bağlamamak lazım her çocuğun gelişimi farklı ve hiçbirimiz kötü anneler değiliz.🌺
beyzzsenturkk_ Fusunf cocugumuz nolur kocaya mı kacar ndkemdkeldöenrleöejekde yav allah askına nedir bu annelerin annelerden cektigi kaynanalıgımızı cok merak ediyorum allah gelinleri korusun ya
Fusunf beyzzsenturkk_ “ne olur kocaya mı kaçar “lafınızdan yola çıkarak sizinle konuşmamam gerektiğini anlıyorum iyi akşamlar size 😃