beyzzsenturkk_ Büyük konuşanlar genelde öyle bir gün gelir ki büyük büyük laflarını yutmak zorunda kalır. Boş verin. Sanki tv izletiyorum diyenler çocuğu TV karşısına koyup bir sandalyeye de bağlayıp zombileşene kadar TV’ye maruz bırakıyor. Tv’den uzak tutmayı başarı sayanların bazısı kim bilir diğer taraftan neyi yanlış yapıyorlar da farkında değiller. Biri şey demişti mesela “ TV izletmiyorum, yalnız kalınca ağladığı için kolum kopana kadar kucağımda taşıyıp yemeği bile öyle yapıyorum ama çok şükür izletmedim.” İyi de sen de o çocuğu kucak bağımlısı yapmışsın işte. Kendine bağımlı hale getirmişsin. Bir taraftan sakınırken bir taraftan kendi kendine duramayan bir çocuk büyütüyorsun. Ha bir de şey vardı. Çocuğuna evde hiç TV izletmemiş biri. Çocuk kreşe başlamış. Öğretmen çizgi film açmış. Çocuk şok geçirmiş. 😬 Teknoloji çağındayız yahu. Önemli olan doz doz doz. Bu her şeyde böyledir. Mükemmel anne yoktur zaten. Bunun için çabalayan anne vardır. TV’yi savunmuyorum elbette. Ama bazen olmayınca olmayabiliyor.