KorkmaYemem Bebitombuyuyor çok şükür kuruyor TV de izletiyorum herkes kendi anneliğine baksın ne çok seviyorlar ahkam kesmeyi. Herkes kendi çapında en iyi anne yargılamak kimseye düşmez cevap verin soruya yeterli uzatmanın manası yok
Fadikcee Bebitombuyuyor ben de öyle karşısına direk al izle saatlerce koymadım ama açsam onla iletişime devam ettim şu an maaşallah iyi
Aybirkorunbe Alpbaby Bebeğiniz henüz çok küçük yanlış anlamayın yargıladığımdan değil sizin eviniz de ki durumu bilemem ama dediğim gibi çok küçük anlamıyor çünkü gözleri bile yeni yeni renkleri ayırt etmeye başlamışken izletmeyin bence canım
beyzzsenturkk_ LadyDi tvden kastı sarkılar olabilir buna dünyanın sonu gibi yaklaşmasanız mı artık hepimiz bağda bahçede el bebek gül bebek büyümedik neticede
menek16 LadyDi boşa dil dökmeyin anlamayacaklar zor da kalıyorum durmuyor işimi yapamıyorum yemek yemiyor diyecekler ama kolayuma geliyor demeyecekler bir nesle bi şey olmadı diyecekler zamanın 2023 oldugu her seyin ne kadar değiştigini bilmeyecekler yormayın kendinizi bazı gözlükleri çıkaramayız
Olric11 LadyDi hastanede bir bayanla tanıştım, oğlunuz maşallah konusuyor tv izletiyor musunuz? Dedi Hayır dedim. Siz izletiyor musunuz dedim ? Tabikidee hayır Benim kızım dizi izliyor dedi 😅🤦♀️ 3 yaşında O aklıma geldi
Babybloom LadyDi bir neslin sonu gelseydi o biz olurduk be😂 tv önünde büyüyen nesil tam olarak 90lar nesli.
BuzluKahve KorkmaYemem Kendi çapında iyi anne nasıl olunuyor ki? Ben arada iki tane yapıştırıyorum ağzına ama kendi çapımda iyi bir anneyim diyebilir miyim mesela? Yanlışa yanlış denir, evrilip çevrilmez.
Aslananne1 KorkmaYemem çok bilmiş anneler alanında uzman herseyi bilen tek iyi anneler sanki hepsi tıp okumuş çocuk gelisimi okumuş gibi seni elestirmisler😅😅😅
Ecekusu KorkmaYemem KorkmaYemem benim kızımda izliyor izletmek zorunda kaldım kızım aşırı hareketli yerinde duramıyor afedersiniz tuvalete gidemiyordum yemek yapamıyordum temizlik iş hiç biri derken işte izledi tabi ki sizde bunları yaşadığınız için izletmek durumunda kaldınız yani herseyi geçelim çocuk zaten illa ki görecek televizyonu telefonu ki izlese bile her anne çocuğuna dikkat eder çokta fazla bağımlı değil benim ki çok şükür kimseye aldırış etmeyin burada bir kaç kadın sırf yorum yapmak için yapıyor kendileri demek ki yardım alabiliyor birilerinden alamayanlarada bu şekilde yorumlar yapabiliyor bizim insanlarımız empati kurma özürlü malsef
LadyDi beyzzsenturkk_ 5 aylık bebeğe tv izletecek kdr ne yaşıyor olabilirsiniz mesela :)) Eline tencere tava verin bebeklerinizin daha faydalı
beyzzsenturkk_ LadyDi kızım 5 aylık değil 8 aylık ayrıca tv izletmiyorum :) yeterli oyuncagı ve oyun alanı mevcut gerektiğinde onunla beraber şarkılar eşliğinde dans da edebiliyoruz tava tencereyi kendi çocuğunuza verebilir ve tvden uzak tutabilirsiniz ama baska annelerin çocuklarına uyguladıkları tarifeyle yasadıkları kafayı bir tutamazsınız her anne her bebek maalesef bir olmayabiliyor ben bu yorumunuza alınmam gücenmem umrumda olmaz belki ama en son çare tv izletmek olan bir anneyi kırabilirsiniz her anne bebekten yana şanslı olmayabiliyor yorum yaparken bunu da değerlendirirsiniz umarım 👌🏻
LadyDi Babybloom tamam size yılın annesi ödülünü veriyorum ve bu saçma tartışma ortamından çekiliyorum :)) P. S: lütfen tv izletin 🙌🏻
KorkmaYemem BuzluKahve Forumda birçok kez görüyoruz ki TV konusundan daha kötü şeyler yapıp en iyi anne modeli çiziyorlar öyleyim böyleyim diyorlar vermek istediğim örnek oydu. Herkes sürekli birini linç etmekten bikmadi soru belli isme cevap veriyor mu TV izliyor mu teknoloji çağındayız herkesin elinde telefon var neyin ne olduğunu araştırabiliyor. Umarim demek istedigimi anlatabildim.
LadyDi beyzzsenturkk_ iyi çok sevindim o zaman. Çünkü sonra çocuklarınız karşımıza oturup boş gözlerle bakıyorlar ve lise öğrencilerine “yazı yazmayı” (bakın burada ironi yapmıyorum ciddi kalem tutmayı), doğru cümle kurmayı, kendilerini ifade etmeyi öğretmeye çalışıyoruz.
berosunannesi beyzzsenturkk_ sizi tebrik ediyorum bilinçli ve kafa yapınızdan dolayı cünkü bazıları yaşamadığı için bilemez. Mama hazırlarken bile kendini yırtarcasına ağlayan bi bebeğe sahibim ve ben de çok meraklı değilim tv izletmeye ama elimden başka bir şey gelmiyor tek başımayım çünkü. Önüne koy oyuncakları oynasın keşke öyle bir çocuk olsaydı ama değil işte ne yapalım biz şimdi kötü anne miyiz?
Dry_cn LadyDi vah vah vah Türkiye eğitim sistemine yazıklar olsun. Bu sizin yaşadığınız durumda meslektaşlarınıza da biraz iğne ucu batırsanız keşke çuvaldızı yine annelere batırırsınız. Bir kere zaten çocuğunuza diye yaklaşımınız hoş değil çocuklarımız diye benimseme ne yazık ki yok. Halbuki ne güzel söylemiş Atatürk öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. Aynen öyle o çocuk size yani liseye gelene kadar o çocuğun durumunu sınıf öğretmeni branş öğretmenleri hic mi görmedi? Neye göre o çocuğu liseye kadar geçirdiler? O çocuğun problemli olduğunu keşfedip gereğini neden yapmadı en az 15 öğretmenden geçmiştir o çocuk liseye kadar. O 15 öğretmenden 1 tanesi bile mi umursamadı bu nasıl eğitim? Yazma bilmeyen çocuğa neye göre not verdiler ? Neden ona göre özel olan okullara yönlendirmediler ? Aile sorunluysa neden sosyal hizmetlere bilgi vermediler ? Yani ama olur mu anne öyle yetiştirmiş bosver..
Babybloom LadyDi böyle bir talebim yok. Başkalarına annelik taslamak gibi bir tavrım da, sizin aksinize. Sorulan soru basit, cevap vermek yerine yargılamaya gelip bir de her mesaja saldırganlaşıyorsunuz. Ne diyelim zor bir gün herhalde🤷🏻♀️
Kartnsi0_ LadyDi sizene ya televziyonda faydalı şeyler de var herkes çocuğunun iyiliğini istiyor bir siz değil.
BuzluKahve KorkmaYemem Ben o dediğinize denk gelmedim ama 5 aylıkken tv’ye başladığını hiç rahatsız olmadan yazan birini de savunmalıyım.