Merve68681 Forx iron tea ablam ve kardeşim kullandı 20 kilo civarı verdiler işe yaramıştı ama satan kadın kalp hastalığınız var mı diye sormuştu çünkü baya iştah kesen etkili otlar var içinde dikkatli olun bu da kahvesi heralde o tarzdır gene
Merve68681 Forx iron tea ablam ve kardeşim kullandı 20 kilo civarı verdiler işe yaramıştı ama satan kadın kalp hastalığınız var mı diye sormuştu çünkü baya iştah kesen etkili otlar var içinde dikkatli olun bu da kahvesi heralde o tarzdır gene
tazeanne___ Mzif ben bekarken kahvesini kullandım çok güzel iştah kesiyor baya kilo vermiştim bi zararı da olmadı
Merve68681 1453Abcdefg diyet yapmasına gerek kalmadı o kadar iştahı kesildi ki hayatta kalmak için zorlayarak yemek yiyordu 😁
Biz3kisiyiz_ Mzif ben kullandım hergün de içmedim hafta 3-4 kez Max . 6-7 kilo verdim eşim daha zayıflama diye icirmiyor paketin yarışı duruyor 😂 64-65 arası kilom bu arada. Baya iştah kesiyor porsiyonlarim çok küçüldü 3-4 ay önce kullandım
Pol34 Biz3kisiyiz_ ya bir şey sorucam, ilk kullanımda kesti mi iştah. Eşim almıştı kendine öylece duruyordu bugün burada bu başlığı okuyunca bi deneyim dedim hiçbir fark yok iştahım da maşallah yerli yerinde 🤣
Bett1 Biz3kisiyiz_ emzirirken kullanılabiliyor mu bu çay bilginiz var mı benimde 10 kilo fazlam var şu an bebeğin 2 ay 24 günlük
tazeanne___ Mzif zaten o kahve iştah kesiyor fazla yemek yemiyorsun canın yemek istemiyor öylelikle kilo verdim spor da yapmadım
Esra06c Mzif hayır daha tartılmadım haftayı bekliyorum evet değişiklikler var tabi hiç acıkmıyorum ve susatıyor boğazın hep kuru gibi ama böyle bir süzülmüş gibiyim ödem var galiba o gitmiş sanki daha hafifledim sanki
Biz3kisiyiz_ Pol34 Mzif 1 ayda verdim ama en çok kiloyu 2. Hafta verdim ilk hafta kahve içince böyle çok bi değişiklik olmadı sonra ki hafta baya etkili oldu. İştah kesiyor derken de böyle canınız hiç bişey istemiyor gibi değil yiyordum ama porsiyonlarim küçüldü baya . Birde kahve yaptıktan sonra biraz da süt koyuyordum arada yağ yakımını hızlandırıyormuş
ikikereannee Mzif şikayet vardan okuyabilirsiniz baya zararı olan okumuştum ben bir ara almaya niyetlendim vazgeçtim hemen
KuzyAkn28 Mzif bende yeni aldim 6 gündür kullanıyorum. İştah kesiyor gerçekten birde sürekli su içme isteği oluyor. 3 4 litre su içiyorm
Ococila 20 günde 2 kilo verdim diyet spor falan yapmadım sonra bıraktım kilom hep sabit kaldı bende tekrar başlayacam 3-4 kilo fazlam kaldı onları da veririm inşallah