Mzif Kızlar 10 kg fazlam var ve bir türlü veremiyorum. Bu kahveyi aldım. Alan kullanan fayda göreniniz varmı . Kaç kg verdiniz ?
tazeanne___ Mzif ben bekarken kahvesini kullandım çok güzel iştah kesiyor baya kilo vermiştim bi zararı da olmadı
Biz3kisiyiz_ Mzif ben kullandım hergün de içmedim hafta 3-4 kez Max . 6-7 kilo verdim eşim daha zayıflama diye icirmiyor paketin yarışı duruyor 😂 64-65 arası kilom bu arada. Baya iştah kesiyor porsiyonlarim çok küçüldü 3-4 ay önce kullandım
Nurcan_8034 Mzif merhaba. Kusura bakmayın yeni karşıma çıktı forx5 çayı kullanıp zayıfladınız mı bende bugün sipariş ettim biraz kilo vermem gerekiyor
Merve68681 Forx iron tea ablam ve kardeşim kullandı 20 kilo civarı verdiler işe yaramıştı ama satan kadın kalp hastalığınız var mı diye sormuştu çünkü baya iştah kesen etkili otlar var içinde dikkatli olun bu da kahvesi heralde o tarzdır gene
Merve68681 Forx iron tea ablam ve kardeşim kullandı 20 kilo civarı verdiler işe yaramıştı ama satan kadın kalp hastalığınız var mı diye sormuştu çünkü baya iştah kesen etkili otlar var içinde dikkatli olun bu da kahvesi heralde o tarzdır gene
Merve68681 1453Abcdefg diyet yapmasına gerek kalmadı o kadar iştahı kesildi ki hayatta kalmak için zorlayarak yemek yiyordu 😁