uynakbalina Aliasaf44 bende goon deneyeceğim Allahtan evde yedek paket prima vardı öbür bezi de göndericem zaten 10 tane falan kaldı içinde
uynakbalina atlassmoms baby me aldım dedim ya berbat ötesi molfixin yeni nesil olanından da kötü 😅 geçende molfixin eski bezlerinden buldum bugün aldım stok yapmayı düşünüyorum
uynakbalina atlassmoms bedenini bulamadım e bebekte baby me alayım dedim ama nooo eski molfix buldum anam ne sevindim 😀
PeekaBoo_ atlassmoms goondan çok memnunum, sleepy, Molfix, baby turco, minies, sofio denedim goon hepsinden çok daha iyi. Çişli bezi zift gibi kokutmuyor, sızdırma hiç yaşamadık, pişik yapmadı, dokusu yumuşak, emiciliği güzel, kesinlikle tavsiye ederim
Kuzeymomss uynakbalina Benden de istemişlerdi 🙄 göndermedim saçma bir sistemleri var. Gönderip nasıl test edecekler onu anlamadım
uynakbalina Kuzeymomss gönderecektim ama vazgeçtim yerine bez yollayacaklar farklı mı olacak sanki eski bezlerinden buldum
Yagmur08 uynakbalina aynı şikayet bende de var bende yazıyım toptan gönderelim sonra mng kargo bizim kulaklarımızı toptan çınlatsın 😂