atlassmoms uynakbalina ya bişi sorcam artık eski moflixler yok mu yeni nesil mi olcakmış yerine benim bi paket kaldı göstergeli olandan
_YanakReisinAnnesii uynakbalina ya bu içi yeşil değil de pamuk gibi beyaz olan bezler mi 😬 eğer oysa yandık bende yeni sipariş verdim dağıtım da şuan gelecek 😬
_mmom uynakbalina kalitesi azalmış dimi 🥲 molfix üzdü bizi de maalesef baby turco gibi olmuş. Ama molfix kullanmaya devam 😅
Aliasaf44 uynakbalina aynısını benden de istediler bezlerin kalitesi çok düşmüş artık almam sleepy bio natural deneyeceğim
uynakbalina Aliasaf44 bende goon deneyeceğim Allahtan evde yedek paket prima vardı öbür bezi de göndericem zaten 10 tane falan kaldı içinde
ipek-hbb uynakbalina ben de geçen haftaya kadar memnundum molfix ten, geçen hafta aldığımız pakette çiş belli noktalara toplanıyor.
Annis-ogul uynakbalina aynı seri üzerinden olması lazım cnm eger devam ediyorsa bez şikayetin o bezi gönder. Bn prima da yapmıştım bez seri numarası sadece istediler ve yenisini gondermislerdi