uynakbalina izd sanırım külot bezlerde de var, eskisinin içi yeşil mesela yeni olanda beyaz ve sarı çizgisi yok ambalajı bu şekilde üstte yeni nesil yazıyor
izd uynakbalina deneyelim bakalım bizler de.. umarım olumsuz bir şey yaşalaz, bunca zaman sonra bez arama telaşına düşmek istemem herkes gibi böhzzzz ://
uynakbalina uynakbalina @prenses_we_prens_annesii dış ambalajı bu şekilde şu an yanımda yeni bezden yok atamıyorum
Deletedmom_117 uynakbalina önceki aldığım çok iyiydi iyi diye gittim çoklu aldım peçete gibi hepsi koku yapiyo sizdiriyo Bunu bari bozmayın ya
Deletedmom_117 edsn1 beş pişik yapmaz mı bak bı hafta öncesine kadar gayet memnundum ne sızdırma ne koku ne pişik hiçbir sorunu yoktu bezin hata sorana oneriyordum ama En son iyi diye çoklu paket aldım peçete gibi resmen sanki üstüne işemis gibi kokuyo ve ikinci yapısında taşiriyo Önceki uretimlere sözüm yok çok memnundum . Pişigin tek sebebi yemek içmek değil asla
uynakbalina terazikadini valla eski molfixi buldukça almaya devam edicem stok yapıcam 1 haftadır kullanıyorum, primadan hiç bir farkı yok 🤌🏻
uynakbalina Esen3535 valla göndermedim ben evde duruyor kenarda, daha fazla kullanmaya tahammül edemedim çocuğuma yazık üstü başı çiş içinde kalıyordu
terazikadini uynakbalina aynen öyle ya migrosta vardı bende ordan alacağım yenisi hem pişik yaptı hem taşırıyor
prenses_we_prens_annesii uynakbalina eski we yeni görseli alabilir miyim paketin lütfen ya ben ne zamandır kullanırım gayet memnunduk ama bugün sabah ayrı öğlen uykusu ayrı çilte kalmıştı çocuk buz gibi sinir oldum çarşaflar alez her dk yıkadım geçirdim ayrı sinir acaba başka markaya mı geçsem diyorum öncesi primaydı ama primada gereksiz uçtu napayım şaştım
papatya_1125 uynakbalina bez demişken Amazon’da Goon marka bebek bezi tanesi 2 liraya geliyor. Kampanya bitti mi bilmiyorum
happiestMom SevimliHayaletCasper haykırdımmmm 😂😂😂 allah da seni güldürsün 😂 bende de cok kızlar sızdırılmıs bez. Kakalı mı lazım çişli mi siz onu söyleyin 😂😂😂
aybikreis Cocolingo Analiz yapsa ne olacak ki en fazla kime ait olduğunu bulacak. Çişteki DNA verilerini klonlayıp yeni bir bebek mi yaratacak. Çişlli bez istiyor çünkü test ediyor 100 bez gitse bez nerden sızdırmış sorun ne diye bakacak. En azından ilgileniyor çözüm uğraşı varmış
aybikreis Cocolingo Dert olduğunu nerden çıkardınız ki, DNA almalarını endişe etmişsinizdir diye yazdım. Yorumunuz saçma demedim, olmasına rağmen.