uynakbalina Dün şikayet var üzerinden molfix ile ilgili şikayet oluşturdum az önce arayıp bir tane sızdırılmış bez 5-6 tane kullanılmamış bez ve bilgilerimi istediler mng kargo ile gönderecekmişim bakalım ne sonuç çıkacak 😂
Summerwine95 uynakbalina ben aynısını sleepyde yaşadım.Boya lekeleri vardı bezde onlardan numune gönderdim 1 paket bez yolladilar
uynakbalina Ygz30 dedim sadece ben değil kimse memnun değil yeni bezlerden dedim hepinizi savundum 😂😂
Sev16 uynakbalina evet bende fark etmeden bi çiş göstergeli bide göstergesiz almışım göstergeli olan çok kötü poposuna yapışıyor çok çabuk şişiyor
happiestMom SevimliHayaletCasper haykırdımmmm 😂😂😂 allah da seni güldürsün 😂 bende de cok kızlar sızdırılmıs bez. Kakalı mı lazım çişli mi siz onu söyleyin 😂😂😂
Cocolingo uynakbalina bence çişli bezi göndermeyin ya çok saçma , herşeyden önce kızınızın tüm dna sı çişte, açtığın paketten kullanılmamış bez göndersen yeterli bence, hangi hakla hizmet çişli bez isterler
uynakbalina Summerwine95 aman bezi napim ya paramı versinler zaten sızdırdığı için gönderiyorum 🤦🏻♀️😂
Summerwine95 uynakbalina valla bana para iadesi yapmadılar satıcı sleepy di sizinki aracı firma yapar mı bilmiyorum.Yeni Molfix bezler hakkında çok şikayet okudum elimdeki eski molfixler bitmesin diye dua ediyorum resmen🤣🤣
uynakbalina atlassmoms hayır bide diyor ki yeni nesil kanal teknolojisi olan bezler daha pamuksu pardon pamuksu görmesek yiycez 😂 bence dedim daha kalitesiz malzemeden çalmışsınız gösterge yok içimize mi doğacak
uynakbalina Summerwine95 valla çocuğum 8 aydır pişiğin p’ sini olmadı molfix alayım dedim rezil rüsva Allahtan evde yedekte prima vardı onu taktım düzeldi, goon alcam bu akşam