civcivannesi_ benuykukadiniyimm doktorum adet döngümün başlamasıyla ilaca başlattı sizde doktorunuza veya eczaneye danışıp öyle başlayabilirsiniz
benuykukadiniyimm Beratim17 emzirme döneminde sadece cerazette kullanılıyor diye biliyorum. Yasmin ve diğer doğum kontrol hapları süte geçiyor diye biliyorum.
MelisasMom benuykukadiniyimm 2.5 sene kullandım her gece yatmadan içiyordum unuttuğumda sonraki gün 2 tane içiyordum saatli gitmedim yatarken içtim hep.. bırakınca da hamile kaldım
MelisasMom benuykukadiniyimm aynen ilaç bana iyi de gelmişti ne sivilce ne bir şey çıkmıyordu yüzümde 😂
benuykukadiniyimm MelisasMom valla maşallah diyeyim,ben yinede korkar geri çekilmede yaptırırım eşime🙇🏻♀️😂
MelisasMom benuykukadiniyimm ben hiç tedirgin değildim zaten olmayacak korunuyorum diye 😂 ben bir tek forumda gördüm korunup hamile kalan spiral prezervatif ilaç kullanıpta 😂
Nrsnagaoglu benuykukadiniyimm yasmin çok yan etkisi olan bir hap microgynon yada sağlık ocağının bedava verdiğini tavsiye ederim doktorlar genelde yazz ı öneriyorlar 0 yan etki çok araştırarak 2 sene kadar kullandım
benuykukadiniyimm MelisasMom evet ya bende aynı valla çok örneğiyle karşılaştım burda. Çok güveniyordum hapa kondoma falan onları okuyunca artık çok panik oluyorum bu konularda 😂 ve şaşırıyorum da
Nrsnagaoglu benuykukadiniyimm hayır kullanmanıza da gerek yok ilacı düzenli kullandığınızda zaten gebelik olasılığı hiç yok
Masal07 benuykukadiniyimm aylik iğneyi soruyorsanız eczanelerde satılıyor alıp sağlık ocağinda vurduruyorsunuz
Masal07 benuykukadiniyimm ben geçen ay 3 aylik iğne yaptırdım 60 tl ye aldım aylik iğneleri sağlık ocağındaki ebenize sorun ücretsiz yapıyorlar