benuykukadiniyimm Kızlar merhaba 🤚🏻 Emzirdiğim için cerazette kullanıyordum normalde. Ama artık emzirmediğim için yasmin kullanacağım. Ama kullanım klavuzu kafamı karıştırdı.Tam olarak nasıl kullanılıyor,bilen birisi beni aydınlatabilir mi 🙇🏻♀️
Adesmuem Bende Kullanıyorum Bi Sıkıntı Olmaz Hergün Akşam Kullanıyorum Alarm Kurarak 24 Saat Arayla Kullanabilirsin
benuykukadiniyimm Adesmuem ama içerisinde 21 tablet var ve 1 hafta kullanmayın falan yazıyo. Ayrıca eczaneci 1 aylık mı diye sordu ben evet dedim 21 tane olandan verdi 1 aylık olanda 21 tane mi oluyor ?
Masal07 benuykukadiniyimm merhaba ben kullandım adetin 5.gunu başlamamı söylemişti kadın doğum doktorum adetim 5.günü başladım her gün 1 tane olarak hap bittikten 3 veya 5 gün sonra adet görüyorsunuz 3 ay kullandim unuttuğum oluyordu bende aylik iğneye döndüm şuan
Alparslanannesi0180 benuykukadiniyimm ilk olarak adetin 1 veya 2 günü başla ancak 1 günü başlasan daha iyi olur 21 gün aynı saatte Alarm kur ve hapları iç haplar bittikten sonra bir hafta ara ver mesela cumartesi günü akşam son ilacını içtin öbür hafta Pazara kadar içme pazar günü başla Sana tavsiyem ilk 1 ay korun ekstra olarak Ondan sonra korunmamaya başlayabilirsin ama ben yine de prezervatifle korunuyorum
benuykukadiniyimm Alparslanannesi0180 illa adetli iken mi başlanması gerekiyor ? Bir de o 1 hafta kullanmayınca afedersiniz ilişki olursa ek olarak korunmama gerek var mı ?
Pnrg benuykukadiniyimm reglnizin 2. Gunu basliyorsunuz. 21 gun boyunca kullaniyorsunuz, 21 gun bitince 7 gun kullanmiyorsunuz o arada regl olmaniz gerekiyor, olmazsaniz da yine 7 gun sonra mutlaka ilaca baslayip ikinci 21lik donguye geciyorsunuz. Hergun ayni saatte kullanmaniz guvenilirligini arttirir ve ilk ay ekstra korunma yontemi eklemeyi de unutmayin.
Alparslanannesi0180 benuykukadiniyimm doktorun bana o ilacı almadığım sürede korunmama gerek olmadığını söyledi ama ben yine de korunuyorum yani 4-5 aydır ilacı kullanıyorum ama 4-5 aydır Ben ekstradan korunuyorum çünkü çocuk hiç istemiyorum belki ileriki yıllarda olabilir ama. Aynen illaki Adetliyken başlaman gerekiyor
Masal07 benuykukadiniyimm aylik iğneyi soruyorsanız eczanelerde satılıyor alıp sağlık ocağinda vurduruyorsunuz
naynini benuykukadiniyimm reglim salı günü bitiyordu, salı ilaca başladım. Üç hafta kullandım bıraktım. Cuma regl oluyorum, pazartesi bitiyor, salı ilaca başlıyorum… aylardir böyle 😊