Farahzeynep Araf vallahi bizimki alt dişleri ile nasıl ısırıyor, şimdi üst yanla da başlar ısırmaya , acıtıyorda o minik dişleriyle 😂
Araf Farahzeynep evet geçen gün kolumu ısırdı 3 gün izi geçmedi çekeceğimiz var bu minik vampirlerden 😂
Farahzeynep Araf yaa sorma, alttaki o iki dişi ile bile nasıl ısırıyor 😂 geçen damağını kontrol edecektim bir ısırdı 🙄
Araf Farahzeynep üst önler çıkınca ısırdığını koparır eminim, çenesi o kadar kuvvetli ki bazen pitbullum benim diye seviyorum oğlumu 😅😅😅
Farahzeynep Araf bizimki alt dişlerle de yapıyor onu 😂 eline bebe bisküvisi veya pankek veriyorum ısıra ısıra yiyor , öyle büyükte ısırmıyor minik minik 😂
Zidi26 Farahzeynep bizde önce alt sonra üst tek çıkardık. Sizin bebiş önce yan sonra ön çıkarıp herseyi kırt kırt kesicek demek ki🙂
aslihaleninannesi Farahzeynep alt dişler vardı iki tane. Üstler çıkmadan alttan çıkanların yanındakiler patladı😊
Nebicimanne Farahzeynep ama ust on dis bizde zor cikti 1 tane cikardi 3 gun ates yapti digerlerinde ates ishal filan olmamisti 🙄
Yazilimcianne Farahzeynep kızımında altları 6 aylık çıktı. 8.ayının sonlarında şimdi önce üst yan dünde ön patladı. Önü beklerken yanın çıkmasına çok şaşırmıştım yalnız değilmiş🤭
Deletedmom116 Farahzeynep 6 ayda alt dişler çıktı 9 aylığız üst yan dişleri çıkmış vampir dişli diyorum çok komik😂 ortalarda şiş baya gelir yakında
Farahzeynep Deletedmom116 😂😂 biz de öyle olacağız, zaten kızım parmağını habire kenarlara bastırıyordu 😂