Birbalannesi09 Barlasveannesi23 7 aylik bebek köfte et nasil yiyo onu anlamıyorum yaa krep bile dusunduruyo beni 6 aylikken putursuz mama yerken 7. Ayda nasil kofte yiyebilirki
Barlasveannesi23 Birbalannesi09 çünkü canım ben 5. Ayında başkadım şuanda 7 buçuk aylık ce bwn ne yersem yitor sadece küçük parçalar olarak etide iyice en küçük haliyle veriyorum tabiki
Berko Birbalannesi09 ekmeğin bi yararı yok ama aksine bize bile zararlı bende belki veririm ama tadına baksın diye ama vermessende bişey olmaz bi yararı yok çünkü
Birbalannesi09 Berko tatlim ekmegin yarari yok ama sana kilo aldiriyomu evet bebegede kilo aldirir diye veriyolar ekmek cay veriyolar hemde ben cay icmezken bebwgime asla veremem
Deletedmom_79 Birbalannesi09 öncelik sağlıklı karbonhidratlar olmalı ama kültürel de olsun bebeğim ekmek yesin istiyorum dersen de 8 ay üstü buğday ruşeymi de ekleyerek buğday unundan yapabilirsin evde.
Berko Birbalannesi09 eğer kilo alsın diye ekmek veriliyorsa bari sorun doktorunuz tam buğday ekmeği yese bişey olur mu diye onu verin o zaman en azından sağlıklı kilo alır
Bal38 Birbalannesi09 bence daha erken ekmeğe daha yeni yeni ek gıdaya alışıyordur ben 9 10 aylıkken ekmek ici koyuyodum corbalarına
Berko Birbalannesi09 hadi ya zor ya bebiş şeyleri bende kesin bi süre sonra sıkılır veririm kesin ekmek 😂😂
Duygusaljelibon_ Birbalannesi09 benim kızım zaten ekmek delisi olduğu için yiyor tok olsa bile deliriyor bende veriyorum
Efeemoom Birbalannesi09 kişiden kişiye değişir. Bu benim fikrim. Her anne kendi çocuğu için en iyisini ister saygı duyarım
Usnac1995 Birbalannesi09 ay sanki okadarcıktan bir şey olmaz ama siz bilirsiniz. Bebiş kaç aylık, benimki 11 aylık oldu bizim yediklerimizden yiyor artık. Ben zaten hiç baharat koymam yemeklere tuzuda az atıyorum o şekilde yiyor.
naynini Birbalannesi09 hiç incelemedim inanın 😊 aman azıcık vereceğim kendi ekmeğimden veririm, ekşi mayalı köy ekmeği
mobesebesir Birbalannesi09 2 yaşına gelecek çorbaların içine doğruyorum tereyag balı surup veriyorum tahin pekmez veriyorum ekmekle
aysealb_ Birbalannesi09 bebeğim 8 aylık oluyor ben çorbaların içine doğruyorum ekmek çokta güzel yiyor
hurmakusi Birbalannesi09 valla benm kizim 6 aylik ekmegin topuk kismini gorunce yerinde dans ediyo veriyorum eme eme oyun hamuruna donduruyo çocuk oturup bi tam ekmek yiyecek degil ben biraz daha 8 ay felan olsun corbalarina tam bugday ekmegi eklicem