gazozolmaefsaneol Adababy alinmaz artık hicbirsey aşırı zor yemekmi alalım faturamı oduyelim ne yapacağımızı şaşırdık inanki😏
Adababy gazozolmaefsaneol oda bişeymi geçen sene veya ondan önceki senelerde mangonun bi kürkü vardı 750 tl ye çıkmıştı satış fiyatı. bende 2. ele baktım millet etiketli veya giyilmez farketmeksizin en düşüğünü 1250 tl den koymuş dayanamayıp birine yazdım sitesinde 750 tl iken siz neden 1500 e koyuyosunuz dedim ticaret yapıyoruz dedi ve şu an o kürk en düşüğü 2500 tl gardropsta stoğuda yok
Pnarer9 Hele tesettür kiyafet firmaları gerçekten kafayı yediler , başına tesettür gelince fiyat otomatik 2 katı oluyor ya cidden
Duyguseli_12 gazozolmaefsaneol seninki yine iyi ertesi gün yok benimki geldiği dk gidiyor kredi borcu ev masrafı çocuğun eksikleri faturalar vs vs
annekko gazozolmaefsaneol birilerinin damadı oyun oynasın diye ekonomist olup mutlu olanları seçene sormak lazım ben şahsen OHHHH diyeceğim önümüzdeki 5 sene
Asyaveannesi04 gazozolmaefsaneol valla herkes pahalılıktan yakınıyor da nerde duysam, görsem eee kim verdi bu malum partiye oyları🤦🏻♀️ Allah alamayana yardım etsin keşke bebek ürünlerine yapılmasa bu kadar fahiş zamlar
Bibebek_ gazozolmaefsaneol ülkeye kuşbakışı ile bakabilsen anlaşır aslında. Ülkeye de değil başkanlık sarayına bakman yeterli 🫠 koyunlar sağolsun piyon bile olamayacak bir taşı kalkıp kral gibi kullanırsan bir bütün ayvayı her türlü günahsız olan bizler de dahil bütün şekilde yuttururlar böyle. Bu ülkede at gözlüğünden bol ne var 🤓
Alya-Sena gazozolmaefsaneol ayy gercekden oyle kizm 12 yasnda okul kiyafet degisikligi yapti mecburen bu pahalilikda bastan sona kiyafet yeniledik bir tisort bir pantolon bir hirkasi 1.000 … daha bunun kirtasiye alisverisi var bugun okdr bunaldimki 14 aylik kizim var egitici bir kac sey almak istiyorum alamiyorum okdr pahaliki yani ne olacak boyle nereye kadar dayanacagiz.. ilerisini dusunemiyorum
Sontvbukucu gazozolmaefsaneol adalete güvenimiz yok ki :/ bugun ifşa olan 11 yaşındaki kız haberi de kanıtı.