Deletedmon_65 gazozolmaefsaneol dün oğlumun niyetine aldığım çeyreği bozdurmak zorunda kaldım parasızlıktan o kadar üzüldüm ki gerçekten Rabbimm sonumuzu hayır etsin.
Tosbaninannesi gazozolmaefsaneol 15 i gecesi maaş yatıyor öğlenine hesapta para yok ay sonuna kadar yine kartlara yükleniyoruz valla bende yildim iki yıllık evliyiz daha düğün kredisi ödüyoruz bitmek bilmiyor
mom-1 Tosbaninannesi aynı suan bizi anlatmıssınız tek cümleyle. Maas yatıyo eksileri temizliyo ertesi gün yine eksideyiz o kadar eksideyiz ki maas eksiyi temizlemiyo eksiyi azaltıyo kac kez bu yüzden kafayı yedim takmıyorum artık napim ya banane valla saldım
marisback gazozolmaefsaneol cnm Allah Allah neden öyle oldu ki sorun sizde olabilir ülkenin geri kalanı gayet refah içinde yaşıyor
Tosbaninannesi gazozolmaefsaneol maalesef.. kimse için kötü dilekte bulunmak istemiyorum rabbim içimden geçeni biliyor zel elden diyorum 😂🙈
-_-hUysUzvetatlikadin gazozolmaefsaneol konuyla hiç alakası yok ama kullanıcı adından dolayı soruyorum çünkü bende bi düşüncedeyim acaba diye de niye güvenme en güvenilir o sanıyordum 🤔 Konuya gelecek olursak haklısın bak ben ilk işe girdiğimde asgarinin yarısı alıyordum ama şükür yeğenlerine o parayla altın almıştım hediye şimdi bırak altını hesap yapmaktan rüyalarıma giriyor 😂
gazozolmaefsaneol -_-hUysUzvetatlikadin spral çok kayıyor 🤣 burdan çok duydum spralle hamile kalani🤭ekonomi diye bişey kalmadı bacım berbat ettiler 1liralik şeyi 100 e cikardilar
gazozolmaefsaneol Adababy alinmaz artık hicbirsey aşırı zor yemekmi alalım faturamı oduyelim ne yapacağımızı şaşırdık inanki😏
Adababy gazozolmaefsaneol oda bişeymi geçen sene veya ondan önceki senelerde mangonun bi kürkü vardı 750 tl ye çıkmıştı satış fiyatı. bende 2. ele baktım millet etiketli veya giyilmez farketmeksizin en düşüğünü 1250 tl den koymuş dayanamayıp birine yazdım sitesinde 750 tl iken siz neden 1500 e koyuyosunuz dedim ticaret yapıyoruz dedi ve şu an o kürk en düşüğü 2500 tl gardropsta stoğuda yok
Pnarer9 Hele tesettür kiyafet firmaları gerçekten kafayı yediler , başına tesettür gelince fiyat otomatik 2 katı oluyor ya cidden