asude01 Cankizzz yani bu kadar cahillik çok fazla ama yinede kendileri bilir 😉 Birlik ve beraberlik olmadığı sürece ne yazık ki durumlar çok vahim. Kendi milletini doyuramazken bir de başka ülkelerden göçmen kabul ediliyor. Yakında kovulmazsak iyi 😃
Senazz11 gazozolmaefsaneol inan eşim 40 bin maaş alıyor 15inda alacak maaşı insan 500 tl para kaldı ne alcaz ne yapicaz bugün pazar vardı ona bile gidemedim eşim akşam 500 tl kaldı demişti isterim yok der nasl dayanacak 10 gün var der kendisini kotu hisseder diye istemedim
Ebrushkaa gazozolmaefsaneol evet dolap hesabında bakıyorum herseyi satıyor kadınlar artık napsin onceden hrrkes birbriinin cocugina verirdi ondan ona ondan ona gecerdi ama simdi zor bebek bezi mamalarin fiyatlari günden dune 10 20 artıyor çaktırmadan:)))) benzin fiyatlari artikca artma devam ediyor
gazozolmaefsaneol Ebrushkaa vallahi öyle artık herkes herşeyi satıyor veren yok giysin diye ufak gelenleri hayat şartları çok berbat ne yapsın insanlar hak veriyorum inanın bende😐