Deletedmom_117 gazozolmaefsaneol bizim tek çocuk Üç aylık daha ama hep wksilerdeyiz ektik falan ama Ekmeseydik dahami kârliydik bilmem çok değişik durumlar
Aslan1 Lahmacunayran zaten Sırbistan kendi vatandaşlarını eğitip silah eğitimi herşey. Vermeye başlamış bakalım Türkler iç savaşa hazır mı silahlanmaya fırsat olmadan herkesi evinde halledecekler …5yıl var
gazozolmaefsaneol Biz kendimizi düşünmüyoruz artık cocuklarimiz için çok zor olacak gelecek😐onlar ne yapacaklar bilmiyorum
marisback gazozolmaefsaneol sana buradan cevap vereyim, gazozolmaefsaneol sizlerinde böylemi yoksa bendemi sorum anlamadım Bu soru biraz saçma geldi bana ülke batmış neredeyse sence sadece sende sorun olabilir mi
Angel00 marisback şöyle bir bakınca insanlar ın yaşayış tarzları alım gücü herşey yerindeymiş gibi bir izlenim var arkadaş öyle düşünmekte haklı. Bende bazen diyorum kriz bir bizimi vurdu biz mi geçinemiyoruz diye
gazozolmaefsaneol marisback ben özel hicbirsey yapamiyorken baskalarinin tatilini yapmaları,en iyi restoranlarda yemek yiyip durum paylaşmaları bana bunu düşündürüyor ondan bunu sorguladım kendimce benmi yetiremiyorum diye
asude01 gazozolmaefsaneol yalakalık yapacaklar diye kendilerinin ve çocuklarının hayatını meçhule atanlara sormak lazım. Değişiklik olmuş olsaydı iyi yada kötü belki güzel şeyler olabilirdi ihtimaller kaideyi bozmaz . Ve hala memnun kalanlar umarım güzel geçiniyorlardır zira hepsi tek tek dökülmeye başladı bu durumdan en çok onlar muzdarip 😃
gazozolmaefsaneol asude01 biz sonuna kadar değişiklik olsun diye uğraştık ama maalesef yüzde 52 lik kısım yüzünden bu haldeyiz
marisback gazozolmaefsaneol aşkım millet artık ev araba almaktan yatırımdan falan geçti herkes eline geçeni çatır çıtır yiyor o yüzden her yer dolu, herkes tatilde
asude01 gazozolmaefsaneol bide şey var ekonominin kötü olmasının suçlusu Kemal Kılıçdaroğlu diyenler var, biri şunlara cumhurbaşkanını tanıtsın 😃
Cankizzz marisback ev kiraları da pahalı bacım nasıl güç yetiriyolar asgari ücret alıp ev kirası vermek akıl karı değil bu devirde
gazozolmaefsaneol marisback ay sonuna 5 kuruş kalmıyor elde inan burda biri vardı asgari ücret alıyordu tatilini de yapıyordu altında alıyordu nasıl yapiyo bunları inan akıl sır erdiremiyorum
marisback Cankizzz onu ne hesap yaparsam yapayım tutturamam zaten bahsettiğim kesim karı koca çalışanlar veya asgarinin üstünde maaş alanlar
asude01 Cankizzz yani bu kadar cahillik çok fazla ama yinede kendileri bilir 😉 Birlik ve beraberlik olmadığı sürece ne yazık ki durumlar çok vahim. Kendi milletini doyuramazken bir de başka ülkelerden göçmen kabul ediliyor. Yakında kovulmazsak iyi 😃