Mira__ Yasemin23 bilmez mi kaynanası sinsi yılan uzaktan akraba olunca herkes geçmişini de biliyor geleceğini de bir de hocaya biri gitse hemen haberi duyulur bizim oralarda köy yeri , bir tek onlar girip çıktılar 4 ay boyunca komşusuna bile müsade etmezlerdi görümceyle ikisi 7/24 evde otururlar ablamın kapısına dayanırlardı. Kaynana 2 araba geldiler barışsınlar yuva yıkılmasın diye babam öfkeliydi zaten çocukları konusunda hassastır babam bu tür mevzularda babam ona rağmen birşey demedi evden çıkarken Allah seni bildiği gibi yapsın dedi ablama ablam da Allah seni bildiği gibi yapsın dedi ne bu dünyada ne öbür dünya da iki elim yakanda dedi bana 4 ay ettiğin zulmü sende yaşa şuan kanser kendisi üstüne de görümcesi de boşandı. 2 hafta sonra haberi geldi. Ablam hala üzülmez ettiklerine yaptıklarına açmayın konuyu der 4 ay ilk geceden belli etti karı koca hayatı olmadı. 4 ay dişini sık diye diye durdu. Maddi manevi tazminat aldı o zamanlar resimlerini de çekmişti videolar vardı. Komşuların kaynanasının nasıl neler yaptığının hepsini mahkemeye sundu mesajları 8 bileziğini de aldı ev eşyalarını da aldı. Nafaka da bağlattı kendisine 1 sene aldı iş bulup düzenini kurdu bu arada sonra da ben istemiyorum dedi mahkeme gene bağlıyor az miktar almadı.
Yasemin23 Mira__ anladım canım gelmiş geçmiş olsun neler yaşamış öyle çok üzüldüm 🥺 Allah korkusu olan insanlar çıksın karşımıza çok zor insanlarla uğraş
Mira__ Yasemin23 sana yağına benziyor böyle yapış yapış siz o evi değiştirin badana boya yapılsa da çok uğraşılması lazım o evden Allah yapanı da yaptıranı da cezasız bırakmasın ben inanmam büyüye ama bu domuz yağını ablam yaşadığı için oradan biliyorum.
Yasemin23 Mira__ yapış yapış ve rengi koyu sarı turuncuya yakın bizim gördüğümüz evet öyle diyenler de var inanın bilmiyoruz ne yapacağız
benuykukadiniyimm Yasemin23 soruların olduğu yerde sol üstte 3 çizgi var oraya tıklayın.Orda resim yükle yazısı var.Oraya girin sizi resim yüklenilen sayfaya yönlendirecek.Ordan yüklenecek resmi seçin yükleyin resim yüklenmesi tamamlanınca kopyala yazısı gelecek.Ona basın gelip buraya yapıştırın. Bende merak ettim şimdi
Beyninizikullanmakucretsizdir Annemin ölmüş eniştesi ve onun oğlunun mezarına domuz büyüsü koymuşlardı. Hâlâ sinir oluyorum. Adi şerefsiz ölmüş insanlardan ne istiyorsun. Kim olduğunu onlarda bulamadı.
Durusmom Tuzun üzerine 7şer kere felak,nas,fatiha,ayetel kürsi,kafirun süreleri okuyup yemeğe katın. Üzerinizde varsa gider. Ayrıca sirkeye felak,abese,tarık,rahman,saffat,nas sürelerini okuyup silin çok etkilir Allahın izniyle bişey kalmaz.
Eternity Yasemin23 Afedersiniz, ben yurtdışında yaşıyorum. Kayınvalidem yabancı ve domuz yağını (tabiiki bu işler için değil) yiyeceklerde kullanır. İç yağ kuyruk yağı gibidir katılaşır beyazlaşır ama kaskatı da evet değildir. Kesinlikle bulaşıp çıkmama durumu yoktur. Tuz beklettiniz mi üzerinde? Makina yağı vernik sıvı gres tarzı bir şey olabilir mi? Domuz yağı yapışkan da değildir çünkü.
Yasemin23 Eternity makina yağı olabilir diye çok düşündük ama yani kapının o sürüklebilecek kısmında değil maalesef bir de silinince çıkar fotoğraf ekleyebilsem anlarsınız aslında hiç çıkmıyor kapıyı kazımış annem artık soyulmuş üst tabakası o derece
Yasemin23 Eternity sanırım bu büyü işlerinde kullanımı biraz farklı yani içerik olarak bir şeyler yapıyorlar herhalde 🤔
Mira__ Yasemin23 valla ablam dedi gençliğime yazık yoksa seninle uğraşır dilinle yalatırdım dedi mahkeme de ama bir daha evleneceğim dedi hemde oğlunun parasını da yiyeceğin çatır çatır dedi ayıldılar bayıldılar koridorlarda 😂😂 evet evet aynı tarif ettiğin gibi birşey bu kokarda Allah korusun ya böyle insanlara fırsat vermesin hiç bir zaman yapanında yaptıranında elleri dilleri bağlansın. Evinizde bakara nas felak okuyun bol bol.
Eternity Yasemin23 Anlafım, renginin turuncu koyu sarı olduğunu söylemişsiniz, öyle bir şey değil kesinlikle. Ancak büyü durumlarında nasıl yapılıyor bilmiyorum tabii… Umarım büyü durumu yoktur
MotorcuAnne NatashaRomanoff büyü yapıp yapıp peşine Hayırlı Cumalar diyen bile var :) “inanmayın böyle şeylere” diye bir şey yok. Maalesef büyü var ve kalbi mühürlenmiş herkes bu pis işe bulaşıp yapıyor. Bizimde başımızda hasetinden geberen bir insan var. O da yapıp yapıp duruyor. Sonra şizofren gibi Allah herkese gönlüne göre versin. Yıkarsa Allah bar deyip ortalarda dolaşıyor :) yani bu tip insanlar, insan değil artık. Kalpleri de bozulmuş gözleri de kapanmış.
Yasemin23 MotorcuAnne çok doğru ya bu şüphelendiğimiz 1numaralı kişi de böyle apaçık büyü olayına karıştığını bilmiyoruz fakat içi dışı bir değil bunu biliyoruz ve ağzında Allah Allah hiçbir cumayı kaçırmaz mesajını atar arar sorar bir şey alıp satarız sevinmiş gibi yapar ama gözleri ele verir kendini aslında memnun olmamıştır falan daha çok şey var da ah bir netleştirebilsek
NatashaRomanoff MotorcuAnne Büyü tabi ki var bu yüzden büyük günahlardan. Allah yasaklamış bulaşmayın demiş. Ben iyi düşünüp Allah’a sığının anlamında bir şey olmaz diyorum. Yoksa Allah bunları böylelerini uzak tutsun. Ben samimiyetinden şüphe duyduğum ama ne yazık ki tanıdık olarak evime girip çıkan insanları hep takip ederim. İstediklerini düşünebilirler. Girebilecekleri yerler bellidir. En boş odama yollarım namaz kılacağız derseler, köşe bucak takip ederim boş bırakmam. Öyle negatif enerjili insanlar gider gitmezde Kuran okurum evin içine YouTube’dan dua açarım dip köşe besmele çeke çeke temizlik yaparım.
Beyninizikullanmakucretsizdir Yasemin23 yumurta kabuğu ve domuz yağını pet bardağa koyup baş ucuna mı ayak ucuna mı ne koymuşlardı 🤢
Mrvsmt2502 Yasemin23 internette araştırdımda domuz yağı öyle zor silinen bi şey değilmiş ki tereyağı gibi bir şey görünüyor. Fotoğraf atsanız bi kazınacak bir şey değil yani