Ahhannelik Mlkkrm bende de doğumdan sonra öyle bir sıkıntı başladı günde defalarca duşa girmeye basladim kendimden nefret ettim arkadaşım duşa girmeden elma sirkesi sür yarım saat kadar sonra duşa gir 1 hafta düzenli yap kurtulursun dedi yaptım ve gerçekten artık terliyorum ama koku olmuyor
Karamgurme Mlkkrm Amway rol on al bak dua edersin bana bende burdan birinde duymuştum hayatımı kurtardi
motherofLeyla Mlkkrm bendede var ya bıktım yani temiz tutarım deodorant parfüm sıkarım yok, tereson aldım o yaradı gibi ama yorgunluktan aklıma gelmiyor kullanmak :(
Alyakbr Mlkkrm ben çok memnunum hatta kuzenim vs aldı oda çok memnun eşim bile kendime aldığım Dilan polat ürünlerini kullanıyor vücut köpüğü saç spreyi vs çok iyi eşimde çok çalıştığı için ayak kokusu oluyor erkekler için ayak kokusu var bu kadar etki etcegini düşünmemiştim cidden
MelekTF Mlkkrm asla beğenmedim Dilan Polatı, yapış yapış oluyor sürdüğünde, etkisi de deotak kadar yok malesef, aldım 3 4 kez kullandım olduğu gibi duruyor, boş yere almışım
omerinannesi_2705 Mlkkrm İnternette çok pahalı rossman Gratis ve Watsons da 60-80 aralığında alıyordum . ☺️