Mlkkrm Kızlar selam 👋🏻 Dogumdan sonra ter kokum çok oluyor Hergun duş alırım koltukaltı dedorant hep sıkıyorum Sık sık ust degıstım ama yınede var ne yapabılırı. Onerınız varmı bunu kullanıyorum asla olmuyor dedıgınız ?
MelekTF Mlkkrm ben de aynı dertten müzdaribim, deotak kullanıyorum Krem kıvamında memnunum, terliyorsun ama koku olmuyor
Hilalasena Bimde dedorant var bayan ve erkek olan bayan olandan alıyorum fiyatı 49.90 diye hatırlıyorum ben çözümü onda buldum önceden çok kokardim şimdi hiç kokmuyorum önceden hergun duş alırdım şimdi gerek kalmadı
Angel00 Mlkkrm aynı gerçekten öncesinde kokmazdım doğumdan sonra felaket rexona fayda etmedi bana avonun rol on dan kullandım oda aynı fayda etmedi
Symblg Deoderqnt değilde rolon öneririm bendense oluyor lazer yaptırdktqn sonra oldu amwayın rolonu çok işe yarıyor
Tubacnr0 Mlkkrm tereson diye Bi ürün var gratislerde harika Bi ürün super çok memnunum senelerdir kullanıyorum ve aldinmi 6 ay gidiyor
Woman35 Mlkkrm az bişey karbonata çok az su karıştır sür koltuk altına koku falan yapmıyor ama ağdadan vs sonra sürersen tahriş eder ona dikkat et