Tugbaakarcayy poyrazandmama daha geçen haftalarda arkadaşımın kuzeninin çocuğu 4. Kattan düştü o kadar dünya tatlısıydı ki.. duyunca şok geçirdim kızım daha 2 aylık benim yüreğim parçalandı annesi babası psikolojik bitmiş. 6 yaşındaki ablasına bak kuş olup uçacam diyip balkondan atıyor kendini ve maalesef kurtarılamadı çok dikkat edilmesi lazım çok
Bett1 LadyGugu yani 20 yaşında anne olmuş biri olarak yazdım şu mesajı zaten. Dediğim gibi ya psikolojik sorunu olmalı ya da aklî dengesi yerinde olmamalı ya da bı anlık ruhsal buhranla kendisi yapmış olmalı yoksa kimse bana 10 buçuk aylık çocuğu cam açık bir yatakta bırakmayı açıklayamaz. 5 yaşındaki oğlum bile odaya geçerken cam açıksa gecmeyim anne diye soruyor. Gerçi ben camda kilit olmasına rağmen kapıları kilitleyip anahtarı alıp wcye öyle gidiyorum. Yaşla da alakası olduğunu sanmam
poyrazandmama Bett1 psikolojik sorunu da yok akli dengesi de gayet yerinde biri. Ayrıca ruhsal buhranlikla nasıl çocuğu aşağı atabilecegini soyluyorsunuz. Lütfen açtığım tartışmayı terkeder misiniz !
piremsesssannesi Bett1 ya yok artık ya ne demek bu yorum ya hangi anne ister böyle bir şey yapmayın ne biçim yorumlar bu söylediklerin o anneyi tanıyor musun sen de böyle yorumlar yapıyırsun kadın belki cam açık farkında bile değildi ya dua isteniyor sizden kalkıp ta boş laf değil
Bett1 LadyGugu ayrıca çocuklar kuşlara. İzledikleri kahramanlara ozenebiliyorlar. 5 yaşında oğlum Spiderman seviyor biz niye ucamiyoruz kuşlar uçuyor bir sürü soru soruyor. Onlar daha anlamıyor. Tedbiri almak bizim sorumlulugumuz. Anne kendini kötü hissettiği zaman yardım almalı eşinden komsusundan ailesinden. Kimsesi yoksa gitsin bir karakola ya da hastaneye ben bakamıyorum desin bakacak çocuk diye sayiklayan çok aile var
Asyabuse Bett1 hiç unutmam birinci sınıfa gidiyorduk 1. Kattaydı dersliğim okulun dışına açılıyodu camlar . Bizim sınıfta bi çocuk vardı Emircan beden dersine örümcek adam kıyafeti giymiş gelmişti çıktı cama bakın bana diye attı kendini aşağıya sonra müdür döve döve geri getirmişti. Allah korusun gerçekten çocuklar böyle şeylerden çok etkileniyor iki erkek evladım var Allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın bilmiyorum sanırım hiç öyle kostümler almayacağım çocuklarıma
poyrazandmama Berko Hala aynı. Doktor kalp atışı durana kadar cihaza bağlı kalacgini soylemis. Sadece mucize bekliyoruz ötesi yok
NehirVolkan poyrazandmama inanın bilmiyorum aynı değilse bile rabbim ikisine de şifa verip annelerine bağışlasın
Alya-Sena poyrazandmama gercekden yorumlar cok uzucu yaa o kadinda istermiydi boyle olsun bir anda olmus kimse 5 dk sonra ne olacagini bilmiyorki. O an dusunememis olmus yani napsin simdi kendini kessede zamani geriye alamaz artik. Ayrica Ihmal var yok bu kimseyi ilgilendirmez onemli olan bebegin durumu cami acik unuttu diye onu kotu anne yapmaz kimse kimseyi kinamasin
Bett1 poyrazandmama terkedemem Allah acil şifa versin dedik. Buraya post actiysaniz cevap verebiliriz. O kişiyi sosyal medyadan konuştuğunuzu söylemişsiniz. Kimsenin evin içinde ne yaşadığını bilemezsiniz. Canın kanın bile olsa bir anlık nasıl bırsey olduğunu bilemezsin. Ac bak yaz bakalım Google a neler yaşamış bazı anneler bir anlık neler olmuş çocuklarına. Kimse bilemez. Tedbir almak anne babanın görevi. Gerisi takdiri ilahi. Anne camlara kilit takmış mi? Kilit yoksa camların kulplarini sokmuş mu? Sokmediyse kapıyı kilitleyip anahtarı cebine koymuş mu? Bunları araştırmalı eğer bunlar yapilmadiysa göz göre göre 11 aylık bebeği cam açık yüksek yere koyduysa bile bile lades denir buna
Bett1 Asyabuse evet çocuklar çok özeniyor benimde 2 erkek evladım var mecbur alınıyor giyiyorlar o bilmiyor ama onu korumak bizim soeumlulugumuz okulda da korumak öğretmenlerin görevi o yüzden gönderdiğimiz okulda bakmak lazım camlara kilitlere
Mucizem2208 Bir anne böyle olsun ister mi hayır istemez yargılıyoruz ama bizim de bazen dalgınlığımıza hersey gelebiliyor bence üzüntüyü yargılayarak göstermemek gerekiyor Allah acil şifalar versin meleğimize
Nurxxx Mucizem2208 bencede başıma gelmez diyen ilk başa gelir sözlere dikkat etmek lazım çok zor bi durum
1Masalll poyrazandmama Allah büyük inşallah bir mucize gönderir ve iyi olur çok zor bir durum gerçekten Allah’ım sabır versin beklemek çok zor
Nurxxx Sakın o anneyi yalniz birakmayin nasıl desteğe ihtiyacı vardır simdi muhakkak yaninda bulunun ciğeri acıyan anne nasıl olur bilirim insan yanindayim diren birini istiyor benim karaktersiz dostlarım varmış olmadilar ama insan olsun istiyor siz bulunun yaninda
Hediye_handur Allahim ne olur bir mucize olsun da yavrucak kurtulsun, Rabbım acil şifalar versin, tez vakitte annesine babasına kavuştursun, sen kimseyi evladiyla sınama ya Rabbım. İyi haberlerini bekliyoruz :(
Bett1 piremsesssannesi boş laf değil bir sürü anne var ac bak çocuğuna zarar veren. Bende bile bile yapmıştır demedim zaten ya psikolojik sorunu vardır ya bı anlık buhran geçirmiştir ya da aklî dengesi yerinde değildir dedim. Çocuğu yatakta bırakıp cami açık olduğunun farkında olmaması mümkün değil tamamen annenin sorumsuzlugu. Ayrıca öncesinde Allah şifa versin dedim. Ama burdaki yanlisi da düşünmek lazım neden böyle oldu diye. Allah bize emanet can veriyor sorumlulugu almamız gerekiyor. Bakamayacagini düşünen o psikolojiye sahip olmayan lütfen zaten çocuk yapmasin
Oli poyrazandmama postun sadecw basinda bir kac satir oluyabildim. Gerisine Can dayanmaz durumu nasil acaba allahim ne olur yardim et