Nurxxx Mucizem2208 bencede başıma gelmez diyen ilk başa gelir sözlere dikkat etmek lazım çok zor bi durum
Hediye_handur Allahim ne olur bir mucize olsun da yavrucak kurtulsun, Rabbım acil şifalar versin, tez vakitte annesine babasına kavuştursun, sen kimseyi evladiyla sınama ya Rabbım. İyi haberlerini bekliyoruz :(
piremsesssannesi Bett1 ya yok artık ya ne demek bu yorum ya hangi anne ister böyle bir şey yapmayın ne biçim yorumlar bu söylediklerin o anneyi tanıyor musun sen de böyle yorumlar yapıyırsun kadın belki cam açık farkında bile değildi ya dua isteniyor sizden kalkıp ta boş laf değil
Bett1 piremsesssannesi boş laf değil bir sürü anne var ac bak çocuğuna zarar veren. Bende bile bile yapmıştır demedim zaten ya psikolojik sorunu vardır ya bı anlık buhran geçirmiştir ya da aklî dengesi yerinde değildir dedim. Çocuğu yatakta bırakıp cami açık olduğunun farkında olmaması mümkün değil tamamen annenin sorumsuzlugu. Ayrıca öncesinde Allah şifa versin dedim. Ama burdaki yanlisi da düşünmek lazım neden böyle oldu diye. Allah bize emanet can veriyor sorumlulugu almamız gerekiyor. Bakamayacagini düşünen o psikolojiye sahip olmayan lütfen zaten çocuk yapmasin
Bett1 Asyabuse evet çocuklar çok özeniyor benimde 2 erkek evladım var mecbur alınıyor giyiyorlar o bilmiyor ama onu korumak bizim soeumlulugumuz okulda da korumak öğretmenlerin görevi o yüzden gönderdiğimiz okulda bakmak lazım camlara kilitlere
Oli poyrazandmama postun sadecw basinda bir kac satir oluyabildim. Gerisine Can dayanmaz durumu nasil acaba allahim ne olur yardim et
Bett1 poyrazandmama terkedemem Allah acil şifa versin dedik. Buraya post actiysaniz cevap verebiliriz. O kişiyi sosyal medyadan konuştuğunuzu söylemişsiniz. Kimsenin evin içinde ne yaşadığını bilemezsiniz. Canın kanın bile olsa bir anlık nasıl bırsey olduğunu bilemezsin. Ac bak yaz bakalım Google a neler yaşamış bazı anneler bir anlık neler olmuş çocuklarına. Kimse bilemez. Tedbir almak anne babanın görevi. Gerisi takdiri ilahi. Anne camlara kilit takmış mi? Kilit yoksa camların kulplarini sokmuş mu? Sokmediyse kapıyı kilitleyip anahtarı cebine koymuş mu? Bunları araştırmalı eğer bunlar yapilmadiysa göz göre göre 11 aylık bebeği cam açık yüksek yere koyduysa bile bile lades denir buna
Rainnnn poyrazandmama bugün haber aldık akrabamız kamyonla kızını görmeden ezmiş 2 yaşındaydı yani bu olayları duyup gördükçe cidden psikoloji kalmıyor çok dikkat ediyorum ona rağmen muhakkak bişey oluyor artık dibimden ayırmıyorum ama allaha emanet yavrularımız olacak oldumu herşey oluyor.
Annekizcicileri poyrazandmama En çok korktuğum şey eşimin çocukluk arkadaşının kızı doğum gününde amerıkan camın arasındakı korkuluklardan sürünerek 4 cu kattan düşmüş 10 gün sonra malesef vefat ettı annesı doğum günü hazırlığı yapıyormuş ananesıde lavobaya gitmiş çocukta emekleyerek masa altından cama gitmiş bu olaydan sonra çok etkılendım bende 4 cu kattayım kızım her yere tırmanıyor bütün camlara kilit taktırdım yınede cama cıkıp dışarı bakmak istiyor aklıma bın tane şey geliyor ya cam patlarda asaga düşerse ne bilim kılıdı acar veya kılıt kırılır oyuzden nereye gıtse hemen pesıne gıdıyorum bu İşler gerçekten sanıyelık anlattığım olay sadece 3 dk içinde gerceklesmıs inşallah bir mucıze olur rabbim aılesıne bağışlar allahtan umut kesilmez LÜTFEN BEBEKLERİMİZİ 1 SANİYE BİLE YANLIZ BIRAKMAYALIM
Zeliff poyrazandmama Rabbim ailesine bağışlasın inşallah miniği🥺 benimde komşumun torunu 4. kattan camdan düşmüştü. Sürekli görürdüm anneannesine gelince çok severdim. Kurtarılamadı malesef tamda bayram arefesiydi. Kaç ay bir şey yiyip içemedim nereye baksam dalıp dalıp ağlıyordum Rabbim ailesine sabır versin 🤲🏻
Azra41 poyrazandmama Dün gece balkonda oturuyordum biran aklıma kızıma bişey olursa naparim korkusu sarmıştı başladım ağlamaya düşüncesi bile çok kotu kim bilir ne haldedir annesi 😔 Rabbim şafi ismiyle şifa versin de, bir umut olsun iyileşsin inşallah 🤲
Nurxxx poyrazandmama of ne diyosun yaa hay Allahım nolur arkadaşiniza destek olun cami kapatsaydin keşke gibi şeyler de soylemeyin onun zaten ciğeri yaniyordur desteginize ihtiyacı var çok zor evlat kaybı çok acı 😞
Zeliff poyrazandmama Rabbim ailesine sabır versin 🤲🏻 bizim bile içimiz cız etti onlar kim bilir ne haldedir🥺
Sedsedsed poyrazandmama yaaaaaa inanın dua ederek girdim appe bakmak için son durum ne diye cok üzüldüm cok… Allah rahmet eylesin,annesine ailesine sabır versin.
CankizimRavzam poyrazandmama ayyyy bebeği merak etmiştim güzel haber bekliyordum bu haberle resmen yıkıldım Rabb’im anneciğine sabırlar versin ah yavrum ah 🥺 Allah’ım dusmanima vermesin evlat acısı
poyrazandmama Allah herkesten razı olsun dua edenden de etmeyenden de. Sizlerden ricam bı an olsun gözlerinizi evladinizdan ayirmayin yalnız birakmayin camlara yükseklere dikkat edin Rabbim hicbirimizi evladiyla sinamasin çok zor çok 🥺🥺😢