Ozgee59 Aysbl inş🌸 benimki de huysuz etrafa olan ilgisi çok arttı hiç yatmak istemiyor hep kucağımda gezmek istiyor
Ebruli1212 25 Mayıs doğumlu kızım 💙 alt iki diş bayağı gözüküyor sanırım patlayacak salyasi çok arttı deli gibi elini ısırıyor çok kasiniyor 🤭 gündüzleri aşırı huysuz sürekli uykusu var ama hiç uyumuyor.
aslanesra_ Ebruli1212 Benim oglumda 21 mayis dogumlu sizdeki sorunlarin aynisi bizdede var hic aglamayan cocugum huy degistirdi resmen eli surekli agzinda ust dis yerleri sismis cok huzursuz insallh cabucak atlatiriz hepimiz 😊
Gizlioznee Bende 25 Mayıs annesiyim. Tam 3 aylık olduğu gün dönmeye başladı sizde durumlar ne ve şuan sürekli yatırınca kalkmak istiyor ağlıyor kaldıralım diye ama çok küçük diye çok kucağımda bile oturtmak istemiyorum bana erken geliyor sizde durumlar nasıl
Ebruli1212 Gizlioznee bizde 25 Mayıs dediğiniz gibi 3 ayına 10 gün kala döndü. Şuan ara ara dönüyor yüz üstü dönmeye çok çalışıyor kalkmaya çalışıyor oturmak istiyor hatta bence gitmek istiyor 😂 uykuları nasıl sizin bebişin bizim kız gündüz uykusu hiç yapmıyor
Papiii Gizlioznee Benim kizimi anlatdin sanki rüsmen ayakda durmaya bagliyor bacaklarin yere diriyor dimdik duruyorr oturmak istiyor hepp uzatinca agliyor amamayaga kaldirinca dimdik duruyor yuruyor elerinden tutunca seviniyor gülüyor baya salya akitiyor su siralar 2 parmagi emmeye basladik.Ha bide biseyleri tutma çabası icerisinde heyecanlaniyoe oyuncagi tutmak icin tutamiuor sinirleniyor😂
Gizlioznee Ebruli1212 bizim de gündüz 5 dk 10 dk uyup uyanıyor devamlı gece uykusu güzel 9 10 gibi akşam uykusuna geçiyor gece 1 ya da 2 kere uyanıyor emip uyuyor güne sabah 7 başlıyor sonra
Ebruli1212 Gizlioznee aynı dediğiniz gibi gece sıkıntı yok. Ama gündüz de uyumayinca olmuyor hiç bişey yapamıyorum başından ayrilamiyorum bir oğlum daha var inşallah geçici bir süreçtir böyle devam ederse yandık
Omermuazannesi42 aslanesra_ zeytinyagin içine karanfil ezin sonra buzdolabına bekletin beyaz hale gelip jel olunca kaşindikca sürün