Memolininannesi Ecemsultan ılık suya oturdum bol bol procto-gyvenol krem vermişti doktor içinde acısını dindirecek ağrı kesicide vardı her tuvaletten sonra temizleyip kremi az az sürdüm geçti 3-4 güne
Sesimgeliyomuuu Ayy ben ne cektimm dogumda ikinmaktan cikti felskett doktorum fitil vd krem verdi cok sukur sesi yok simdi procto glvenol du fitil kremde ayniydi
nslhan Ecemsultan merhabalar aynı sorun bende de var “Redekain” isimli bir krem kullandım dışkının çıkışını kolaylaştırıyor ve ağrıyı azaltıyor bunun yanı sıra kayısı hoşafı içebilirsiniz bol su için katı gıda yemeyin ekmek vs.
Fatihinannesi05 Merhabalar bende de hemoroid vardı ve makat çatlağı çıktı sonradan çok su tüketin bide bende kabızlık olduğu için çok çok kötü oluyordum eczaneden enema aldım tuvalete çıktığımda kullanıyordum öyle öyle devam ediyorum şuanda
bakkalemzigi Ecemsultan ben doğumdan 10 gün sonra çektim çok zordu krem ve lavman tarzı ilaç verdi onlar sayesinde 10 gün lavoboya çıkabildim bol hoşaf su içtim
Suheyla06 Şuan sıcak su torbasına koyarak emziriyorum üç gündür çektiğim acının tarifi yok çok kötüyüm doktor krem ilaç ve fitil verdi onları da düzenli kullanmaya çalışıyorum ama bir iyileşme yok ama sıcak su torbası sızıyı alıyor
1Umut Ecemsultan ben yurtdışında yaşıyorum,doktorum verdi.Yani en azından o anlık acıyı dindiriyor ve yumuşatıyor orayı.Rahatlatıyor ama kaybolmadı.
1Umut Htcypc bende hamileyken oldum,normal doğum yaptım 🙅 doktorum verdi ,yurt dışında yaşıyorum yani ismini versem Türkiye’de mutlaka farklı bir isimdir.Acıyı dindiriyor, yumuşatıyor ama kaybolmadı yani.
Suheyla06 Ecemsultan evet doktora sordum sıcak suya her zaman oturamıyorum bebeğim daha 27 günlük sıcak su torbasına oturabilirsin dedi sızını alıyor ağrı biraz hafifliyor eğer geçmezse ameliyat dedi çok korkuyorum bebeğim daha çok küçük bakacak kimse yok rabbim herkese şifa versin inşallah içinde de bana amin
Eliifyas Ecemsultan merhabalar geçmiş olsun bende dayanılmaz bir acı çekmiştim . Kabızlıktan kaynaklı olduğunu söyledi doktor önce beslenmemi düzeltim bol yeşillik özellikle roka tükettim. Ve her tuvalleten sonra sarı kantaron yağı sürdüm biraz içe doğru o çatlakları kısa sürede iyileştirdi. Beslenmeyi düzeltmek ise tekrar çatlak oluşmamasını sağladı. Muz ekmek gibi kabız yapacak yiyeceklerden uzak durun 3 günde iyileşirsiniz . Ve mutlaka bol su tüketin.
aybiduranne Ecemsultan zeytinyağının içine kuru incir doğra her sabah aç karna ye ve anestol krem al sür canım geçmiş olsun 🫶🏻
a-bukemm Ecemsultan muhakkak zeytinyağı sür ve baticon kullan. Allah’ın izniyle 4 ay içinde geçer. Benim öyle oldu. Sıcak suya baticon dök otur biraz… Ve zeytinyağı pamuğa dök makatın oraya koy. Yumuşatır. Ve tabi ki kabız olmamak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Tbaa1234 İlk iş doktora gitmek genel cerrah ben ameliyat olmak zorunda kaldım yaşamayan bilmez benımki kronikleşmiş inşallah siz o duruma gelmeden iyi olursunuz ilk iş kabız olmamak sonra sıcak su kantaron yağı gece koy provto gynıvol ve proctolog bide lacofen var bnde hayla sürüyorum beslenmeme çok olmasada dikkat etmeye çalışıyorum