1Umut Ecemsultan hamilelikte başladı,oğlum 11 aylık olmak üzere hâlâ devam ediyor.Geçen hafta sonu,afedersiniz kanama bile kanadı yani.Ben böyle acı görmedim 🙈 doğum sırasında Dr bir krem vermişti onu kullanıyorum.Sanırım başıma bela olarak kaldı 🤦🏻
Sanaelpencedurmam Ecemsultan genel cerraha gittim krem ve fitil verdi hapı da varmış emzirdiğim için onu vermedi. 3 gün kullanılıyor. Çok fayda gördüm ben ama şimdi yine var tekrar alicam eczaneden
Memolininannesi Ecemsultan ılık suya oturdum bol bol procto-gyvenol krem vermişti doktor içinde acısını dindirecek ağrı kesicide vardı her tuvaletten sonra temizleyip kremi az az sürdüm geçti 3-4 güne
nslhan Ecemsultan merhabalar aynı sorun bende de var “Redekain” isimli bir krem kullandım dışkının çıkışını kolaylaştırıyor ve ağrıyı azaltıyor bunun yanı sıra kayısı hoşafı içebilirsiniz bol su için katı gıda yemeyin ekmek vs.
Htcypc 1Umut ben hamileyken oldum maalesef.. sezeryanla doğum yaptim üstelik. Afedersiniz her wc de bende kanama yaşıyorum. Hangi kremi kullandiniz işe yaradimi
1Umut Ecemsultan ben yurtdışında yaşıyorum,doktorum verdi.Yani en azından o anlık acıyı dindiriyor ve yumuşatıyor orayı.Rahatlatıyor ama kaybolmadı.
1Umut Htcypc bende hamileyken oldum,normal doğum yaptım 🙅 doktorum verdi ,yurt dışında yaşıyorum yani ismini versem Türkiye’de mutlaka farklı bir isimdir.Acıyı dindiriyor, yumuşatıyor ama kaybolmadı yani.
Sesimgeliyomuuu Ayy ben ne cektimm dogumda ikinmaktan cikti felskett doktorum fitil vd krem verdi cok sukur sesi yok simdi procto glvenol du fitil kremde ayniydi
Fatihinannesi05 Merhabalar bende de hemoroid vardı ve makat çatlağı çıktı sonradan çok su tüketin bide bende kabızlık olduğu için çok çok kötü oluyordum eczaneden enema aldım tuvalete çıktığımda kullanıyordum öyle öyle devam ediyorum şuanda
bakkalemzigi Ecemsultan ben doğumdan 10 gün sonra çektim çok zordu krem ve lavman tarzı ilaç verdi onlar sayesinde 10 gün lavoboya çıkabildim bol hoşaf su içtim
Suheyla06 Şuan sıcak su torbasına koyarak emziriyorum üç gündür çektiğim acının tarifi yok çok kötüyüm doktor krem ilaç ve fitil verdi onları da düzenli kullanmaya çalışıyorum ama bir iyileşme yok ama sıcak su torbası sızıyı alıyor