Sudedemirer Kendine almış bizimkilerde size ev yaptırıyorum diyor ama köye yaptırıyor evi yaptırınca oraya gidecekler biz mal gibi kalmaz ortada ama eşim şuan askerde 1 ay sonra gelicek konuştuk ayrı eve çıkıcaz
prenses_annesii2603 aymira19 laf arasında söyleyin baba bizi çıkarmassın burda otururuz felan diye belki orda anlayabilir yani siz yine temkinli olun
aymira19 prenses_annesii2603 bi kere dedim kaynanam la birlikte oturur ken kaynanam bana dediki oturursan oturmasan kapı otda git dedi onun için ayrı eve çıktık kayin Babam diyoki kaynanan yine çık derse bu evden de cikacan p
3cocukluananingunlugu aymira19 eşiniz kaç kardeş onlara da ev almış ama kendi üstüne mi yapmış? Bizde de var öyle biri çocuklarına ev aldı evlendirdi vs ama ev kb üstüne miras kalacak sonrasında ama bunu yapma nedeni biraz özel bi durum o yüzden ben çok taktir ettim mesela.
aymira19 3cocukluananingunlugu 2 oğlu var eşim bide kaynim daha evli deyil kendi babam da çok kızıyor
aymira19 Gokyuzunde2 hayir zaten bana ettikleri 2 bilezik düğünde onlarami veriyim düğün de gelen parayı kendi aldilar bana kınada ceyrek taktılar onu bile geri aldilar
Ozzggee aymira19 kayınpederin size ev aldıysa bence çok şanslısınız Bu çok güzel bir davranış En azından bu devirde kira vesaire olmadan Kendi evinizde oturacaksınız . ben Ölmeden başkasının üzerine ev yapma olayına karşıyım. Dünya hali her şey olur. evi sizin üstünüze yapar Yarın siz belki onlarla görüşmezsiniz her şey olabilir . o yüzden anne baba hayatta oldu sürece mal Onların üstüne olmalı . ölünce zaten sizin olacak. Kullanım hakkı zaten sizde . Kolay mı bu devirde Koskoca evi başkasının üzerine hemencecik yapıverirsin . ölünce zaten direk Sizin. Ben olsam Yatıp kalkıp şükrederdim
Aysegul93 aymira19 parasını kayınbabanız verdiyse sizden para istemediyse üzerine yapmasında bir sakınca yok. Eğer bir başka evladına aldı onun üzerine yaptı sizin eşinize yapmadıysa bu eşinizle babası arasında olan bir sorun. Sizin babanızda aç gözlü gibi gitme ne demek ya kimseyi karıştırmayn
aymira19 Aysegul93 ya aç gözlülük deyil bu babamda beni dusunuyo bizi evden çıkarmaya kalkarsa gidecek başka bi yerimiz yok
3cocukluananingunlugu aymira19 siz kayınbabanıza güveneeek evlenmediniz ev almasaydı kirada oturacaktınız öyle düşünün kendinizi doldurmayın bence. Eğer sizi çıkartırsa zor evet ama kiraya çıkarsınız. Madem böyle bir korkunuz var kira öder gibi kenara 3-5 birikim yapın
Fasulye12 Neden kızdığınızı anlamadım , parasını sizin verdiğiniz bir evin tapusunu üstüne almamış sonuçta. 2 oğlu diyorsunuz, diğerine belki ev yapamayacak ama ilerisi için ikisine de miras kalacak.
Mervew aymira19 yani aile bağları samimiyse bir mal kimin üstüne ne fark eder. Benim evimde kayinvalidemin üzerine ama neden oğlunu torununu çıkartıp sokağa atsın ki. Biz hiç para eklemedik alınırken ama eğer kendim takı vs versem kendi uzerime olsun isteyebilirdim. Kaynım var bekar onun da eş değer bir evi var. Oda kayın pederimin üzerine. Ama sizin sanırım aile sıkıntılı ondan rahatsizsiniz. Bir de bazen gelin boşanır evlilikte edinilen malların yarısı ortak diye evin yarısını hiç bir katkısı Yokken alır gider diye korkuyor aileler. Haklılar da bir tanıdığım oğlunun üzerine 3 katlı ev aldı girişte ben otururuz iki katı oğlumun olur dedi. Oğlunu gencecik kanserden çok yakın bir zamanda kaybetti bütün mal geline kaldı. Gelin de kayinvalidesini benim malım diyip evden attı. Dünya hali bin bir türlü.
aymira19 Mervew kaynanam la oturdum 2 sene ev onun üstündeydi beni kovdu evden bende ayrı eve çıkmak istedim kayin Babam sana ev alacaz dedi ama bunu dedi benim karım çık derse cikacan dedi bazı insanlar beni yanlış anlıyor benimde 4 aylik kızım var onu düşünmem gerekiyo ya yine çık derse kaynanm
Fasulye12 aymira19 babanız da çok kızıyorsa , tapusunu sizin üzerinize olan bir ev alsın da kayınpederinin evine muhtaç etmesin.
aymira19 Fasulye12 bilip bilmeden konuşuyorsunuz kaynanam ma beraber oturduğumda tabu onun üstünde olduğu için beni kovdu kayin Babam diyoki karım isterse çıkmanızı yine cikacaksiniz diyo birazda kendinizi benim yerime koyun bilip bilmedende kırıcı konuşmayın babamın maddi durumu iyi olsa düşünmeden alır
Anr5155 aymira19 sizin altınlarınızla falan mı aldı evi eğer kendi parasıyla aldıysa tabi ki kendi üstüne alacak bunun için yuva yıkılmaz aklınızı başınıza alın.
Elifkskll aymira19 bunun için yuva bozmaya gerek yok bizimde aynı öyle çünkü bir değiliz yaa ona şükrediyorum bizde 3 yıl beraberdik çünkü ayrıldığımıza şükredelim evden çıkqrtırsq çıkartsın umurumda olmaz çalışır didinir onlara el açmam
Bilgeebaby aymira19 yaa ne alakası var. Saygı sevgi çerçevesinde bir ilişkiniz olduğunda neden çıkartsın. Ayrıca kendi üstüne yapabilir yaşlıların yarın bir gün bize bakmazlar korkusu oluyor o yüzden kendi üstüne yapmıştır. Kira vermeden oturuyorsanız ve adamda evinizin içine karışmıyorsa bence problem yok.
aymira19 Bilgeebaby kaynanam pa pek anlaşamıyoruz her kızdığında çıkın giden diyodu onunla birlikteyken
Fadikcee aymira19 ben olsam kabul ederim şu devirde düşünmüş ev vermiş kimse de direk öyle oğlunun üzerine yapmaz şu devirde ne olur kusura bakma elinde sonunda zaten size kalıcak keyfini sür evinin