aymira19 Miracmmm Babam da kızıyor kizinj al gel esinin üstüne yapmasalar gitme diyo ben esimj çok seviyorum oda beni çok seviyor yuvam bozulsun istemiyom babamın zoruna gittiği de evi kendine almis diyo haklı yani
aymira19 prenses_annesii2603 öyle gözüküyor babam diyoki kızarsa sizi çıkartır hiç bisey üstünüze deyil diyo
Fasulye12 aymira19 babanız da çok kızıyorsa , tapusunu sizin üzerinize olan bir ev alsın da kayınpederinin evine muhtaç etmesin.
Elifkskll aymira19 bunun için yuva bozmaya gerek yok bizimde aynı öyle çünkü bir değiliz yaa ona şükrediyorum bizde 3 yıl beraberdik çünkü ayrıldığımıza şükredelim evden çıkqrtırsq çıkartsın umurumda olmaz çalışır didinir onlara el açmam
Berfin4720 aymira19 bunun için yuva mı bozulur kayın babanız kendi parasıyla almış sonuçta anladığım kadarıyla yani babanızın söylenmeye bile hakkı yokki o zaman babaniz sizin adınıza bi ev alsın oturtsun sizi bence bunun için yuva bozmaya değmez sizin bi sorununuz yok zaten anladığım kadarıyla
Miracmmm aymira19 senin üstüne olmasa bile en azından eşinizin üstüne alınsın bunun için eşinizle aranızı elbette ki bozmayın ama oturup eşinize bu durumn pek sağlıklı olmadığını söylemelisinz bence
prenses_annesii2603 aymira19 laf arasında söyleyin baba bizi çıkarmassın burda otururuz felan diye belki orda anlayabilir yani siz yine temkinli olun
Sudedemirer Kendine almış bizimkilerde size ev yaptırıyorum diyor ama köye yaptırıyor evi yaptırınca oraya gidecekler biz mal gibi kalmaz ortada ama eşim şuan askerde 1 ay sonra gelicek konuştuk ayrı eve çıkıcaz
aymira19 prenses_annesii2603 bi kere dedim kaynanam la birlikte oturur ken kaynanam bana dediki oturursan oturmasan kapı otda git dedi onun için ayrı eve çıktık kayin Babam diyoki kaynanan yine çık derse bu evden de cikacan p
3cocukluananingunlugu aymira19 eşiniz kaç kardeş onlara da ev almış ama kendi üstüne mi yapmış? Bizde de var öyle biri çocuklarına ev aldı evlendirdi vs ama ev kb üstüne miras kalacak sonrasında ama bunu yapma nedeni biraz özel bi durum o yüzden ben çok taktir ettim mesela.
aymira19 3cocukluananingunlugu 2 oğlu var eşim bide kaynim daha evli deyil kendi babam da çok kızıyor
aymira19 Gokyuzunde2 hayir zaten bana ettikleri 2 bilezik düğünde onlarami veriyim düğün de gelen parayı kendi aldilar bana kınada ceyrek taktılar onu bile geri aldilar
Ozzggee aymira19 kayınpederin size ev aldıysa bence çok şanslısınız Bu çok güzel bir davranış En azından bu devirde kira vesaire olmadan Kendi evinizde oturacaksınız . ben Ölmeden başkasının üzerine ev yapma olayına karşıyım. Dünya hali her şey olur. evi sizin üstünüze yapar Yarın siz belki onlarla görüşmezsiniz her şey olabilir . o yüzden anne baba hayatta oldu sürece mal Onların üstüne olmalı . ölünce zaten sizin olacak. Kullanım hakkı zaten sizde . Kolay mı bu devirde Koskoca evi başkasının üzerine hemencecik yapıverirsin . ölünce zaten direk Sizin. Ben olsam Yatıp kalkıp şükrederdim
Aysegul93 aymira19 parasını kayınbabanız verdiyse sizden para istemediyse üzerine yapmasında bir sakınca yok. Eğer bir başka evladına aldı onun üzerine yaptı sizin eşinize yapmadıysa bu eşinizle babası arasında olan bir sorun. Sizin babanızda aç gözlü gibi gitme ne demek ya kimseyi karıştırmayn
aymira19 Aysegul93 ya aç gözlülük deyil bu babamda beni dusunuyo bizi evden çıkarmaya kalkarsa gidecek başka bi yerimiz yok
3cocukluananingunlugu aymira19 siz kayınbabanıza güveneeek evlenmediniz ev almasaydı kirada oturacaktınız öyle düşünün kendinizi doldurmayın bence. Eğer sizi çıkartırsa zor evet ama kiraya çıkarsınız. Madem böyle bir korkunuz var kira öder gibi kenara 3-5 birikim yapın
Fasulye12 Neden kızdığınızı anlamadım , parasını sizin verdiğiniz bir evin tapusunu üstüne almamış sonuçta. 2 oğlu diyorsunuz, diğerine belki ev yapamayacak ama ilerisi için ikisine de miras kalacak.