Hunilininbirii benaslindayohum antibiyotik enfeksiyon için kullanmadım ama sürekli olarak kullandığım antibiyotik var bide 2 ayda bir serum alıyorum bilmiyorum etkilemiş midir 🥲
benaslindayohum Hunilininbirii sürekli kullanıyorsun ama ara sıra bu durum yaşanıyor muydu şimdi sen daha iyi bilirsin 🥺
liyamira Hunilininbirii acile git ver nöbetçi doktr illaki vardır antibiyotik kullanıyosan ondanda olur
Nehirmombulut Benimde iki gün gecikti korkuyorum kız test almaya gidecem bugün benim kızım da bir yaşında 🥴 sende al bir test en acilinden
Hunilininbirii Nehirmombulut eşime söyledim gelirken alcak inşallah negatiftir stres yaptığım için gelmiyodur 🥺
Hunilininbirii benaslindayohum doğumdan sonra genelde düzenliydi kanamam çok olurdu bu sefer gecikti adet belirtilerim var ama kendisi yok bebek düşünmüyoruz bidaha bilmiyorum inşallah yoktur 🥺
Hunilininbirii liyamira test yanlış mı oldu ki ya içine baksana mor renk çıkmış kenardan hızımı alamayıp fazla mı işedim ki 😂😂😂 yarın kan vercem
liyamira Hunilininbirii yok aynı testi bugn bende yaptım benmde öyle oldu bundn öncede yaptım ondada çıkmadı
Hunilininbirii liyamira seninde mi testin kenarlarına mor renk çıktı birine gösterdimde hatalı olabilir çok mu işedin dedi 😂