benaslindayohum Hunilininbirii inşallah yoktur diyim bacım enfeksiyon da antibiyotik kullandıysanız geciktiriyor korkutmak istemiyorum onun dışında 🥲
Hunilininbirii benaslindayohum antibiyotik enfeksiyon için kullanmadım ama sürekli olarak kullandığım antibiyotik var bide 2 ayda bir serum alıyorum bilmiyorum etkilemiş midir 🥲
benaslindayohum Hunilininbirii sürekli kullanıyorsun ama ara sıra bu durum yaşanıyor muydu şimdi sen daha iyi bilirsin 🥺
liyamira Hunilininbirii acile git ver nöbetçi doktr illaki vardır antibiyotik kullanıyosan ondanda olur
Nehirmombulut Benimde iki gün gecikti korkuyorum kız test almaya gidecem bugün benim kızım da bir yaşında 🥴 sende al bir test en acilinden
Hunilininbirii Nehirmombulut eşime söyledim gelirken alcak inşallah negatiftir stres yaptığım için gelmiyodur 🥺
Hunilininbirii benaslindayohum doğumdan sonra genelde düzenliydi kanamam çok olurdu bu sefer gecikti adet belirtilerim var ama kendisi yok bebek düşünmüyoruz bidaha bilmiyorum inşallah yoktur 🥺
Hunilininbirii liyamira test yanlış mı oldu ki ya içine baksana mor renk çıkmış kenardan hızımı alamayıp fazla mı işedim ki 😂😂😂 yarın kan vercem