babysln hayalperest2310 yok canım mobil bankacılıktan yapılıyo. Hangi bankayı kullanıyorsan youtubeda videosu vardır ordan bakıp yapabilirsin
Veragillerden simiyyy Bu borsa gibi değil de, halka arz daha minimali gibi düşün, istediğiniz zaman satabilirsiniz. 😇
kolonyalimendil babysln bende yatırdım bekliyorum 😂 e bebeğin önünde kamp yapacağım da bizim burda e bebek mağazası kapandı🥲
tineanigra babysln önce halka arz olanlar dağıtılacak eşit bi şekilde sonra beklemeye başlıcaz yükselmesini her gün takip etmek gerekiyor en ufak bi düşüşte satıyorum ben hemen. Yüzde yüz elli yükseliyor mesela ama o gün yüzde 1 bile düşse satıyorum.
MorVosvos tineanigra takibini nereden yapıyorsun canım. Hangi site tam olarak tarif edebilir misin bakmak isterim
Yasemin9 babysln bende bugün girdim ilk defa daha başlamamış ama 1 eylülde katılım bitikten sonra başlayacakmış 😅
Usengeccanee babysln nasıl yaptın canım ben yatırım hesabı actım ama kaç para yatırıcam falan hiç bilgim yok
babysln Usengeccanee youtubadan bakıp yaptım ordan bakabilirsiniz hangi bankayı kullanıyorsanız onunla alakalı video vardır
HLmom Deletedmom_62 evet herhangi bir sıkıntı yok dini açıdan çünkü kara ortak olunduğu gibi düşerse de zarara ortak olmuş oluyorsunuz
HLmom Deletedmom_62 tabii bazıları takılım endeksine uygun olmuyor onlarda da belirtiyorlar onun dışında sıkıntı yok
tekbasimabakiyorum babysln kişi başı 15 lot anca düşer. O da bir iki gün tavan gider. 200 tl falan kazanırız. He sonrasında e bebek yükselir mi 3 milyar TL borcunu rağmen orası bir muamma
momybaby Summerwine95 ne 4 u yaa. allah askina insanlari hatali yonlendirmeyin. ne biliyosunuzda 4 diyosunuz. hayret bi sey yaa. vallla en sonunda sikayet edicem tavsiye veren herkesi spk ya