babysln Kızlar borsada yeniyim bugün halka arza katıldım bu param ne zaman yükselecek 😂😂 kaç gün kalıp bozduruyosunuz siz?
1kizannesi__ babysln TV de gördüm bende onu,bilmediğim için soruyorum ne oluyor halka arz da pek anlamadım da 😁
sinifogretmenielif 1kizannesi__ şirkete ortak oluyorsunuz yükseldikçe siz de kazanıyorsunuz düşerse de tam tersi tabi
babysln 1kizannesi__ valla ben de pek anlamıyorum ama şuana kadar katılan arkadaşlarım hep kar ettik diyo😊 mobil bankacılıktan yatırım hesabı açıp şirketin halka arz ettiği günlerde lot alımı yapıyorsunuz
Sedaybars Aynen bende alıcam cok kar elde ettikleirm var kızlar güzel yükseliyor devam edin para biriktirmeye 🤣🤣
Veragillerden simiyyy Bu borsa gibi değil de, halka arz daha minimali gibi düşün, istediğiniz zaman satabilirsiniz. 😇
babysln hayalperest2310 yok canım mobil bankacılıktan yapılıyo. Hangi bankayı kullanıyorsan youtubeda videosu vardır ordan bakıp yapabilirsin
kolonyalimendil babysln bende yatırdım bekliyorum 😂 e bebeğin önünde kamp yapacağım da bizim burda e bebek mağazası kapandı🥲
tineanigra babysln önce halka arz olanlar dağıtılacak eşit bi şekilde sonra beklemeye başlıcaz yükselmesini her gün takip etmek gerekiyor en ufak bi düşüşte satıyorum ben hemen. Yüzde yüz elli yükseliyor mesela ama o gün yüzde 1 bile düşse satıyorum.
MorVosvos tineanigra takibini nereden yapıyorsun canım. Hangi site tam olarak tarif edebilir misin bakmak isterim