bakkalemzigi Anne vicdanınız nasıl kaldırıyor döverim demeye .yoruldum dersin bıktım tükendim dersin ama döverim demek çok başka acilen destek alın
Arzuubal Nazlim_Gul 2 aylık daha ya Allah bilir ne derdi var dövmek istiyorum nedir tamam insanın tahammülü azalıyor ama sinirleniyoruz em fazla o da kendi içimizde daha 2 aylıkken böyle düşünüyorsanız siz bence bi acil destek alın.
Masalkizinannesi tubiiik_ ya valla aklım çıkıyor gözünde bir damla yaş göreceğim diye hanımefendi dövmekten bahsediyor. Senelerce evlat hasreti çekmiş bir anneyim böyle şeyler gördükçe kahroluyorum .
Arzuubal Nazlim_Gul onlar bağırdığını kızdığını bile anlıyorlar emin ol daha çok korkuyorlar herkesin bebeği böyle dönemler yaşıyor
hayalperest2310 Nazlim_Gul internete bakıp bebek uyur deme canım bazı bebekler gazlı olur huysuz olur mız mız olur bebeğimin bir gün uyumadığını bilirim bebeğim beş aylık hala aynı alıştım artık onla oturup ağlardım eskiden sabır sabır inşallah düzelecekler zaten o kadar hızlı büyüyorlar ki illaki geçecek hep küçük kalacak değiller ya
Tu_Na Nazlim_Gul yaa sen çok stres yapıyorsun stres bebeğe geçiyor ve o yüzden uyumuyor uyumuyorsa uyutmaya çalışma benimkide iki aylık uyumuyorfu aynı şeyleri yaşadım bölüm hocam ebe çocuk uzmanı doktor hepsini yapan biri ve bana sakin kal su iç bol bol onunla konuş olsa sev dedi ve gerçekten işe yaradı göğsüne al sev onu kokla uyumasin yatacak illaki zorla emzirip uyutmaya çalışma sanada onada yazik
Blablas Sürekli uyutmaya çalıştığın için bebek stres yapar daha çok uyumaz. Beş dakika bile dalmak onlar için uyumak demek . Araya 1,5 saat uyaniklik koy öyle tekrar uğras. Sen ugrastikca uyumaz 2 aylık bebeğimle sesleniyorum 😂
Nazlim_Gul Blablas Bundna sonra öyle yapıcam uyusun diye saatlerle uğraşmıcam İnternetede okuduklarım beni daha da strese soktu 14-16 saat uyumalışr falan
hurmakusi Nazlim_Gul yapmasaydin ozaman ne demek dovmek 2 aylik bebegi soylemesi bile iğrenç mesela si bile bok gibi sinir bozucu suan size okdr gıcık oldumki sikayet edip o bebegi aldirmak istedim sizden Ne olursa olsun destek alin birinsen yardim isteyin bakamiyosaniz verin esirgeme kurumuna dogurmayin ozaman salak salak post aciyosunuz. Benmde uyumuyo gece 3 ten beri ayakta ama koynumda sevkatime ihtiyaci var o bir bebebk ne kdr uyumasadw onun bi dunyaya adaptesi yok hic biseyden haberi yok kopek mi bu komut verince yapsin Biraz sabır cek kuran ac dinlet dua et allahim beni düzelt de 🤨🤨
Nurklc61 Nazlim_Gul benim bebeğim 5 aylık asla uyumuyor evde dışarı çıktığımızda çok güzel uyuyor geceleri sürekli kıpır kıpır ve kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum geceleri sürekli kıpır kıpır dalmıyor hiç gündüzleri zaten ayağımdan indiriyim hemen uyanıyor çok çıkmazdayım
mini_ada Nazlim_Gul hiç korkmuyor musunuz bağırıyorum korkuyor bunlar çocuğumda travma yaratır mı diye. Birde bağırıyorum diye söylüyorsunuz peees
Sebusebu Nazlim_Gul ilk 4 ay uyku düzeni bekleme zaten. 4. Aydan sonra artık uyku eğitimi uyku düzeni vs baslıyor. Kimse söylemedi mi sana? Yenidoğan bebek gece gündüz bilmez bu birincisi. 2.si karnı aç bebek uyumaz. Sadece emziriyorsan mama ver yap 3 saatte bir ver + emzir bol bol sağım yap. Gaz ve prebiyotik damlalarını düzenli kullan. Müzik dene. Mesela süpürge aspiratör sesii ya da ninni klasik müzik vs sakinleştirici. Daha cok yolun başındasın. Sakin olmayı öğrenmen lazım. Unutma o bebeği sen istedin diye dünyaya geldi dövmek ne demek
Blablas Nazlim_Gul hiç okuma ben de geçenlerde bu hatayı yaptım sonra güvendiğim bir kaç uyku egitimcisine baktım ve saldım çocuğu . Şimdi daha rahat uyutabiliyorum. En iyisi biraz zaman koyup onu da çok uyku daraltipta ağlıyor ya o aşamaya getirmeden sakince uyutmaya calis. Hiç üzme kasma streslendikce stresin geçecek hiç uyumayacak 🤗 .
tubiiik_ Masalkizinannesi aynen öyle bi canlı yanı oyuncak bebek zannetti sanırım 2 ay da bu kıvama geldiyse ilerliyen zamanda ne yapar Allah korusun inşallah sağ sağlim büyür yavrucak
Almilosum Nazlim_Gul 2 aylık bebek bağırmak ve dövmek? Sinirlede olsa yazilabilecek birsey degil bu. Destek almanız en mantıklısı. El kadar bebeyi dovsen uyuyacak mi yada bagirinca anliyor mu? Böyle bir ortamda çocuk buyutulmez