Nazlim_Gul burda kimseyi linçlemedim yapmak da istemem sadece dövmek istemeniz hiç hoş bir durum değil..
Siz de burda bir çare arıyorsunuz sonuçta diye düşünüyorum 😇
Tabiki yoruluyoruz bunalıyoruz tahminimce yardım alacağınız kimse de yok. 2 aylık bir bebek gaz sancısı, açlık ve altının kirlenmesi dışında sakin oluyorlar aslında ama her çocuk farklıdır. Oyun halısına koyup zaman gecirmesini sağlayabilirsiniz, kucağınızda müzik dinleyerek dans edebilirsiniz. Mesela o zamanlarda ben her gün İstanbul tablosundaki vapurları, insanları sandalları anlatırdım. Oraya gittiğimizi onu da götürmek istediğimizi falan yani ne konuştuğunuz önemli değil.
Kitap okuyabilirsiniz, bir de aynaya bakmak onları mutlu ediyor 🙂 Sizin sesiniz,kokunuz, kalp atışınızı ona hissettirmelisiniz. Kucağa alışır diye de korkmayın bırakın alışsın bu zamanlar bir daha geri gelmeyecek. Tadını çıkarın 🌹 Dayanamadıgınızda onun size muhtaç olduğunu, derdini anlatamadıgını ve sadece sizin onunla olmanız gerektiğini düşünün. Büyüdüklerinde keşke şunu da şöyle yapsaydım demeyin. Bir de eşinizin yardım durumu nedir yani size ne kadar yardımcı olabiliyor 🤔