slkmsncemile Peliina 24.5 , Ocak’ta 25. :) hep diyorum aldın tazecik taş gibi kızı yaparsın çocuk gen güzel korkun yok 🤣
Mertveannesi2211 Alyammm- başak burcuyum,terazi burcu eşimle 2 yıldır evliyim,9 aylık akrep burcu bir oğluşumuz var ve yaşım 30 diyeyim artık az kaldı doğum günüme 🙂
Seydameva Alyammm- boğa burcum 9 senedir evliyim kocam ikizler kızım yay ve oğlum boğa yaşım 29 bir de siz bizim evi düşünün 😂🤷♀️
Mom_burcu 4 sene olacak evliyim kova burcuyum eşim akrep burcu bir inadı var off 6 aylık ta oğlum var balık burcu eyvahh çekiyorum şimdiden 😄uyum nasıl bilenler yazsın😄
bunemeselaa Alyammm- ben aslan eşim akrep bebemde aslan siz düşünün 🤣 eşimle benim yükselenlerimiz başak sanırım ordan yırtıyoruz ama bebemin burcu da yükselinide aslan burcu birbirlerine en zıt burçlar olarak şampiyonlar ligi gibi evimiz 🤣 bu arada 29 yaşındayım eşim 31 bebeğim 1 yaşında 2 senelik evliyiz ❤️❤️❤️
Alyammm- Kızlaaar baya katılan olmuş teşekkür ediyorum tek tek yetişmem mümkün değil 😀 Hayatta hepimize başarılar diliyorum Allah yardımcımız olsunnnnnn 😂😂
Alyammm- SeverusSnape Tam biz Oğlak burcu kadını Kova erkeği 🫨🫨 Çok çok iyi anlıyorummmm bizi en iyi biz anlarız . Kova burcu erkeği <<<<<< 😤🤫😂
dgn-adl1 Alyammm- ben yengeç burcumun eşim koç burcu bebem balık burcu ama tam bir koç gibi siniri var 2 sinirliyle kafayı yemek üzereyim haaa bu arada 2 yıllık evliyim ama sanki 20 yıllık evli gibi çökmüş durumdayım söyleyeceklerim bu kadar 🤷🏻♀️
Birdunyabircennetannesi Alyammm- Yengeç burcuyum Akrep burcuyla 4 senedir evliyim İkizler Burcu bebem var 😅
busraa96 Arenimo anlaşıyoruz çok seviyorum tabiki zıt düşüp tartıştığımız konular oluyor ama uzatmıyoruz ya ben ya eşim adım atar 🥰☺️
Arenimo busraa96 Sinirli değil midir eşin? Benimki tam bir boğa erkeği çabuk sinirlenir ama çok çabuk söner gönül alır. Benim de o sinirli iken susma yapım yok hiç.🤭 Ama çok merhametlidir. 6 yıllık evliyiz biz bazı şeyler daha çok oturuyor zamanla. ☺️
Mustafayigitvebeytugannesi Alyammm- Ayy siz birde bizi görün 😅 Başak burcuyum ikizler burcu ile 6.5 yıldır evliyim 3 oğlum var. İlki balık burcu, ikinci akrep burcu, üçüncü koç burcu. Evde hemen hemen hergun bir curcuna… Boğa olacakti erken geldi koç olmaya yetişti 😅😅
rodinali Başak burcuyum. 27 yaşındayım. Kocam Yengeç burcu ve 4 buçuk senedir evliyiz. İki oğlum var ikisi de ikizler burcu 🤦🏼♀️
Sseboo atlassmoms ben de boğa burcuyum eşim akrep 2 yıldır evliyiz. 8 ay 18 günlük kızım yay burcu. Sizi bir ben anlarım 😂😂😂
Selen1234 Yay burcuyum, 10 yıldır Bi oğlak la evliyim,başak burcu ve yengeç burcu iki oğlum var, beni düşünün halinize şükredin 😂
Cileklimilkshake minikkus__ aşırı duygusal ve merhametli her ikiside ama kızım ciddi bi şekilde inatçıı 😇