Hayatiseyretmeyegelmisim hibka23 karı bide roll-on mu çıkarmış 🧐 onu hiç sevmiyorum almam onun roll-önünü😂🤣🤣🤣🤣
Nilay_80 Hayatiseyretmeyegelmisim Dilan Polat’ın rolonunu aldım çok memnunum böyle bir şey yok gerçekten. Terliyorum ama kokmuyorum. Stok yapıyorum indirine girdikçe ☺️☺️
WaldorfB Hayatiseyretmeyegelmisim Banyodan sonra Rexona clinical roll on ve deo istersen 1 hafta yıkanma koku yok (tabii lafın gelişi kdkdkdk) 😂😂😂
Hayatiseyretmeyegelmisim WaldorfB ben hep fakir gibi FA ' nin rollonunu alıp sürünce diyorummm niyeeee kokuyorummmm 🤣🤣🤣
muzlurulopasta Hayatiseyretmeyegelmisim Rexone clinical. Daha doğal kalıcı çözüm istiyorsanızda roza natura nın doğal koltuk altı kremi. Yaseminlisi.
Hayatiseyretmeyegelmisim AngelMotherr kötü dediğimiz bile kaç para olmuş 🤣🤣ama gerçekten bir halta yaramıyor parasına değmez
miracmoms Hayatiseyretmeyegelmisim bende yeni öğrendim duştan çıkınca sürüyorum 😂😁 tabi gün içinde deodorant rollon Allah ne verdiyse onları da kullanıyorum. Rexona tavsiye ederim diğerleri fos.
Ftsyckk Hayatiseyretmeyegelmisim koltuk altını temiz tutmak önemli bende karbonat kullanıyorum istediğin kadar terle hiçbirsekilde koku yapmıyor.. Karbonat üstüne bide deoderant sıkıyorum 0 koku..