Hayatiseyretmeyegelmisim 35lavanta bunu söyleyen ikinci kişisin hindistana bir bakayım deotak da hiç duymadım herkes onu yazmış onada bakacağım
uynakbalina Hayatiseyretmeyegelmisim ter bezlerini yok ediyor sanırım dıkşın dıkşın bi daha ter yok snfmsdm
Hayatiseyretmeyegelmisim uynakbalina keşke kılların kökünü de dıkşınlasa kafamız rahatlasa evde stok yapar her yerime sürerim 😂😂😂
Hayatiseyretmeyegelmisim eez şaka yapiyon sandim sende başlık açmışsın çok yorum var bacım işe yarar bir yorum varmı içlerinde hepsini okuyamam 😂🙈
uynakbalina Hayatiseyretmeyegelmisim sfjsksk ben onla yatar onla kalkarım pamuklara sararım ne diyon sjfksk
mttbua Hayatiseyretmeyegelmisim nemli koltuk altına karbonat sür o bile yeter öyle yapıyorum lohusalığımda keşfettim 3 yıldır devam. Arada değişiklik olsun diye alıyorum roll on vs bir halta yaradıkları yok anlamadım
eez Hayatiseyretmeyegelmisim karbonat işte bana da herkes duştan sonra karbonatla ov dedi yaptim kokmadi valla 5-6 saat
delirmeceler Hayatiseyretmeyegelmisim evet ayda 1 tuz ve sirkeyle yıkanırım özellikle regl bitiş döneminde zaten sirkeli suyu eksik etmem koktuğum için değil şükür kokan birisi değilim belki ondandır gençliğimden beri böyle yıkanıyorum birde her duşta kese atarım ben
Hayatiseyretmeyegelmisim mttbua kimisi de hindistan cevizi yağı ile karbonat karıştırıyormus güzel kokabilir
hibka23 Hayatiseyretmeyegelmisim deotak meotak hikaye hepsini kullandım rexona olsun Nivea olsun emotion olsun en iyisi bende yeni keşfedip denedim Dilan Polat’ın roll-on ne ter kokutuyor ne yapış yapış oluyor böyle mükemmel bişey yok al bana dua edersin yani o derece ki ben çok terleyen birisiyim bide
Hayatiseyretmeyegelmisim hibka23 karı bide roll-on mu çıkarmış 🧐 onu hiç sevmiyorum almam onun roll-önünü😂🤣🤣🤣🤣