Katarss terazikadini ay benimkide aynı 4 aylık bıyıkları var döküldü mü sizinkiler umarım bizimkide dökülür
terazikadini Katarss 9 aylık döküldü. canım zamanla dökülüyor bende çok korkmuştum dökülmez diye ama dökülüyor
Barlasveannesi23 Katarss alnında aşşırı yoktu ama 1 2 ay iöerisinde döküyor bizim omuzlarda hafif kaldı ama ilk dopduğumda ayı yavrusu gibiydi🤣🤣
Minmini Melisatattar benim de oğlum öyleydi döküldü kılları rengi de açıldı 😊 kalmaz bence 4 aya doğru açıldık biz
alparslanozyildiz Melisatattar ten rengi çok değişir ilk doğduğunda esmerdi sonra kumrala döndü ben kumralık eşim esmer tüyleri de zamanla dökülür acele etme canım 😊
Ebus2045 Melisatattar benim ilk oğlumda öyle doğmuştu kıllı esmer görünce şok olmustuk. 6. Ayda ne kıl kalmisti ne esmerlik pamuk gibi oldu şimdi 4 yaşında bembeyaz teni var. Dert etme dökülüyor kıllar,tüyler ten rengide normale donuyor
Alyakbr Melisatattar değişir canım benimki japon gibiydi çekik gözlü simsyah saçları vardı şuanki halı eser yok saçları kestane rengine döndü mesela 😊 tenide açıldı