Nesoooolera Melisatattar benimkide kapkara ve killiydi şimdi asla o bebek olamaz sarıya yakın kumral gözler renkli kıvırcık bembeyaz bı oğluşum oldu😀
Barlasveannesi23 Melisatattar dökücek o tüylerini merak etmeyin benim oğlumda öyleydi döktü felan sarışın oldu şimdi kumral
Katarss aselismomy alın kılları var mıydı kaçıncı ayda döküldü biz 4+5 günlüğüz hala dökülmedi acaba böyle mi kalacak Barlasveannesi23 kahvepres
aselismomy Melisatattar benim bebeğimde öyleydi hatta kulağında bile kara kara kıllar vardı kendiside esmerdi şuan 9 aylık olmak üzere tüy yok tenide süt gibi oldu saç rengi bile açıldı😂😂 ilk doğduğu zamanki resimlerine bakınca şaşırıyorum
Berraa_54 Melisatattar kıllar dökülüyor benim kızım da öyleydi ve rengi de açılır biraz daha kızımın şeyine kadar teni değişti
Eliftsky Benim kızımda 2 aylık olacak yanakları anlı kulakları aşırı kıllıydı ve çok esmerdi şuan kılları bayağı azalmış zamanla dökülüyor
kahvepres Katarss 9 bucuk aylğz hala döklmedi neyseki fazla sırıtmyr döklck illa ama ne zamman belli değil😊
aselismomy Katarss bizimki 6 aydan sonra tamamen kaybolmuştu evet,alın kıllarıda vardı.Zaman geçtikçe kilo aldıkça hepsi gidiyor hatta rengi bile açılıyor bizimki esmer doğdu şuan buğday tenli 1 yaşındayız🥰
Barlasveannesi23 Katarss alnında aşşırı yoktu ama 1 2 ay iöerisinde döküyor bizim omuzlarda hafif kaldı ama ilk dopduğumda ayı yavrusu gibiydi🤣🤣
Katarss aselismomy neyseki 6. Aydan sonra da umut varmış biz 4 aylığız. Herkes 3 veya 4 de dökülür dedi dökülmeyince endişelendim
kepenek Melisatattar benimde kızımın omuz başlarında vardı suan 9 aylığuz çok yavaş dökülüyor dökülme döneminde suan bir şey yok 5-6. Aydan sonra başladı bizde dökülme
seizetheday Melisatattar değişir oğlum beyaz tennli fakat saçları simsiyahtı doğduğunda saçlı bir bebek de olduğu için dikkat çekiyordu üstelik ikimize de benzemiyordu şuan 17 aylık sapsarı nasıl oldu bende anlamadım
Sensen20 Melisatattar benim oğlumda kapkara doğdu kulakları full kıllı idi simsiyah bende senin gibi böylemi kalıcak diyordum 3 ay sonra sapsarı bembeyaz pamuk gibi bişey oldu🥰
terazikadini Katarss evet hala var az az dökülüyor onlarda merak etmeyin yaşına kadar dökülmüş olur hepsi😊 bıyıkları bile vardı oğlumun 😂