boncukannesi123 Masalkizinannesi ayyy benim bebeğimde söylerdi ahahahah 😂😂 çok anlamsız ama çook güzel 😂
Anr5155 Masalkizinannesi benim kızım da 10 aylıkken dıgıl dıgıl demeye başladı ben dıgıdık gıdık diye bacağımda hoplatıyordum acaba onu mu taklit ediyor diye düşünmüştüm.
EcrinMelek1- @Bugleminannesi28 parmak şıklatırken dıngı dıngı mı diyor o Ringo Ringo olmasın 😆😆 dili dönmediği için dıngı dıngı diyodur 🤣🤣🤣
Bugleminannesi28 EcrinMelek1- ay valla bilmiyorum bizzat dıngı dıngı sonra gıngı gıngı diyor heralde şarkı açmamı istiyor parmak siklatıp totosunu sallıyor 😂
Fasulye12 Masalkizinannesi kızım şimdi 3 yaşında ama o aylarda öyle derdi 😂😂😂 yabancılar da var mı bilmiyorum galiba bebekçede evrensel bir kelime.
Nikita Hahaha ay çok güldüm. Günde en çok duyduğum kelime çünkü 😂 Bizimki dıgıl dıgıl, doy doy doy, gogle gogle gogle gogle, dıgoy dıgoy dıgoy diyor😅 geveze olacak galiba 😂
Hndealnathn Benim kızımda uzun bir süre gagıl gagıl dedi😁 belki de kendince konuşma alıştırmaları yapıyordu bilemiyorum bebeklerin konuşma öncesi öyle anlamsız kelimeleri çok olur
Kurabiye_123 Masalkizinannesi bebeklerin değişik kelimeleri oluyor canım 😂😂 kızımda bittiys dıga diyor 😂
ipekannesi55 Masalkizinannesi 10 aylık kızımda da bıdı bıdı bıdı var bazen pıtı pıtıya döndüğü de oluyo dizine yatıyorum saçlarımla oynarken kendince bir şeyler anlatıyo 😂
Masalkizinannesi Busaslan93 büyük bir atimiz var ona çok ağlamıştı ses çıkarınca sonrasında biz kaldirdik onu korktuğu için acaba onu mu diyor ya 🤔
Masalkizinannesi Ayfa1608 oyuncak attan çok korkmuştu sakladik görmesin diye acaba onu mu diyor şimdi onu düşünmeye başladım 🤭
Masalkizinannesi Mira__ kızımın büyük sesli bir ati var ondan çok korktu korkunca kaldırdık suanda bende onu düşünmeye başladım acaba ati mi kastediyor diye 🤭
Masalkizinannesi Bugleminannesi28 anlamsız sanırım bu digil digillar 😁 bende günlerdir düşünüyorum acaba bana birsey mi anlatmak istiyor diye
Masalkizinannesi yemedimamadoydum işte ben henüz dıgıl dıgılı çözemedim ama 2 lafından biri dıgıl dıgıl 😄
Masalkizinannesi Meri-Mel digerlerini anlıyorum net ama dıgıl dıgılı çözemedim bazen takılmış gibi dakikalarca dıgıl dıgil diye bağırıyor 😄
Meri-Mel Masalkizinannesi Aynıyız canım sen post açmadan sadece bizde var sanıyordum bide tatlı söylüyor ki ☺️🥰