Fasulye12 Masalkizinannesi kızım şimdi 3 yaşında ama o aylarda öyle derdi 😂😂😂 yabancılar da var mı bilmiyorum galiba bebekçede evrensel bir kelime.
Nikita Hahaha ay çok güldüm. Günde en çok duyduğum kelime çünkü 😂 Bizimki dıgıl dıgıl, doy doy doy, gogle gogle gogle gogle, dıgoy dıgoy dıgoy diyor😅 geveze olacak galiba 😂
Hndealnathn Benim kızımda uzun bir süre gagıl gagıl dedi😁 belki de kendince konuşma alıştırmaları yapıyordu bilemiyorum bebeklerin konuşma öncesi öyle anlamsız kelimeleri çok olur
Bugleminannesi28 EcrinMelek1- ay valla bilmiyorum bizzat dıngı dıngı sonra gıngı gıngı diyor heralde şarkı açmamı istiyor parmak siklatıp totosunu sallıyor 😂
Kurabiye_123 Masalkizinannesi bebeklerin değişik kelimeleri oluyor canım 😂😂 kızımda bittiys dıga diyor 😂
ipekannesi55 Masalkizinannesi 10 aylık kızımda da bıdı bıdı bıdı var bazen pıtı pıtıya döndüğü de oluyo dizine yatıyorum saçlarımla oynarken kendince bir şeyler anlatıyo 😂
Masalkizinannesi Busaslan93 büyük bir atimiz var ona çok ağlamıştı ses çıkarınca sonrasında biz kaldirdik onu korktuğu için acaba onu mu diyor ya 🤔
Masalkizinannesi Ayfa1608 oyuncak attan çok korkmuştu sakladik görmesin diye acaba onu mu diyor şimdi onu düşünmeye başladım 🤭
Masalkizinannesi Mira__ kızımın büyük sesli bir ati var ondan çok korktu korkunca kaldırdık suanda bende onu düşünmeye başladım acaba ati mi kastediyor diye 🤭
Masalkizinannesi Bugleminannesi28 anlamsız sanırım bu digil digillar 😁 bende günlerdir düşünüyorum acaba bana birsey mi anlatmak istiyor diye
Masalkizinannesi yemedimamadoydum işte ben henüz dıgıl dıgılı çözemedim ama 2 lafından biri dıgıl dıgıl 😄
Masalkizinannesi Meri-Mel digerlerini anlıyorum net ama dıgıl dıgılı çözemedim bazen takılmış gibi dakikalarca dıgıl dıgil diye bağırıyor 😄
Meri-Mel Masalkizinannesi Aynıyız canım sen post açmadan sadece bizde var sanıyordum bide tatlı söylüyor ki ☺️🥰
Mira__ Masalkizinannesi hahahah ay olabilir o zaman bilmiyoruz ki bebek dil kursu olsa yazılırdım 😂 benimki ne diyecek acaba merak ediyorum baaabaaaa anniiii dün dededede dedi ilk defa dıgıl dıgıl yaparsa demekki ata diyor çünkü bizimde sallanan kuzumuz var onun üstüne bindirince bizde diyoruz ama bilemedim şimdi 😂