Masalkizinannesi Ayfa1608 genelde mama sandalyesinde söylüyor başlıyor bağıra bağıra dıgıl dıgıldamaya cok tatlilar ya 😄
Ayfa1608 Masalkizinannesi sandalyeyi at yerine falan mı koyuyor acaba 😂😂 evet yeni dillenirken çok tatlı oluyorlar.
Masalkizinannesi witcher sizde anlayamadınız değil mi ne demek istediğini 😄 sürekli evde dıgıl dıgıl ama en çok mama sandalyesine oturdugunda söylüyor benim kizim
witcher Masalkizinannesi Yok anlayamadık valla bizimki durduk yere söylüyor gülüyor birde söylerken bir de şey var şeşe şeşe şeşe 😅
Masalkizinannesi witcher benim kızımda dıgıldarken gülüyor muhtemelen sevinçle ilgili birseyde bakalim çözeriz inşallah 🤭 çok tatlılar çok maşallah 🧿
Anneumudu Masalkizinannesi haha bi benimki diypr sanıyordum sürekli dıgıl dıgıl diyor bizde artık ona dıgıl dıgıl utku diyoruz😂😂😂
Masalkizinannesi Busaslan93 büyük bir atimiz var ona çok ağlamıştı ses çıkarınca sonrasında biz kaldirdik onu korktuğu için acaba onu mu diyor ya 🤔
Masalkizinannesi Ayfa1608 oyuncak attan çok korkmuştu sakladik görmesin diye acaba onu mu diyor şimdi onu düşünmeye başladım 🤭
Mira__ Masalkizinannesi yeğenimde öyle derdi dıgıl dıgıl çözemedik oyun oynarken çok yapardı at sesi duydu filan sanmıştık ama tv izlemezdi.
Masalkizinannesi Mira__ kızımın büyük sesli bir ati var ondan çok korktu korkunca kaldırdık suanda bende onu düşünmeye başladım acaba ati mi kastediyor diye 🤭
Bugleminannesi28 Masalkizinannesi bizim kide bugün 9 aylık oldu anne baba dede gel, baba gel , at,parmak siklatiyor şıklattiktan sonra dıngı dıngı diyor shsjsh😂 anlamiyorum
Masalkizinannesi Bugleminannesi28 anlamsız sanırım bu digil digillar 😁 bende günlerdir düşünüyorum acaba bana birsey mi anlatmak istiyor diye
asrinhatasi Masalkizinannesi yeğenim de derdi onu ama yürümeye başlayınca demişti dıgıl dıgıl yürüyor diyorduk biz de 😂
yemedimamadoydum Masalkizinannesi benim oğlum da gla gla gla diyo 🤭🤭🤭 büyük ihtimalle ben yakala yakala diyorum ona top atarken yakala diyemiyo gla diyi galiba 😂😂17 ayinda
Masalkizinannesi yemedimamadoydum işte ben henüz dıgıl dıgılı çözemedim ama 2 lafından biri dıgıl dıgıl 😄
Meri-Mel Masalkizinannesi Bizimki 7 aylıktan veri saydıklarinizi (abla hariç ) Allah Allah ve digil digili söylüyor bir şey anlatırken oynarken mutlu hallerinde kendince bebek dili sanırım 😆
Masalkizinannesi Meri-Mel digerlerini anlıyorum net ama dıgıl dıgılı çözemedim bazen takılmış gibi dakikalarca dıgıl dıgil diye bağırıyor 😄
Sedanindenizi Masalkizinannesi Na ni nani biya biya biya diye sarki yapti benimki 1 yasindan beri soyluyor ambulansmis yeni cozduk🤣
boncukannesi123 Masalkizinannesi ayyy benim bebeğimde söylerdi ahahahah 😂😂 çok anlamsız ama çook güzel 😂
Anr5155 Masalkizinannesi benim kızım da 10 aylıkken dıgıl dıgıl demeye başladı ben dıgıdık gıdık diye bacağımda hoplatıyordum acaba onu mu taklit ediyor diye düşünmüştüm.
EcrinMelek1- @Bugleminannesi28 parmak şıklatırken dıngı dıngı mı diyor o Ringo Ringo olmasın 😆😆 dili dönmediği için dıngı dıngı diyodur 🤣🤣🤣
Bugleminannesi28 EcrinMelek1- ay valla bilmiyorum bizzat dıngı dıngı sonra gıngı gıngı diyor heralde şarkı açmamı istiyor parmak siklatıp totosunu sallıyor 😂