Asyaveannesi04 Aynenkanka Benim arkadaşım kullanıyor çook memnun, biz prima premium care kullanıyoruz dedesi bize sponsor o yüzden değiştirmek pek istemedim eşimde asla istemiyor🤦🏻♀️
Sibtug Aynenkanka premium soft kullanıyorum külot bez çok memnunum valla hatta gece takıyorum sıfır sızıntı gündüz sleepy kullnıyorum
Aynenkanka Sibtug sleepy tek takmada pişirdi popişi ama bunun dokusu farklı sleepyden belki pişirmez 🫠
aycan27 Ben de goon kullanıyorum bebeğim 1 aylık bir sorun olmadı sudocrem ile birlikte kullanmanizi tavsiye ederim fiyat performans açısından iyi bir bez
Aynenkanka aycan27 sudocream asla kullanmam siz de kullanmayın. Hatta pişik yoksa hiç krem kullanmayın
Sibtug Aynenkanka evet sleepy daha naylon gibi gündüz sık sık değiltirdiğim için bide zaten goondan önce onu kullandığımız için böyle yapıyorum extra çok kötü, bio natural en güzeli sleppy de
Aynenkanka Azraada58 yaaaa hadi yaaa benim oğlum da çabuk pişik olan bir bebek, doğduğundan beri premium care kullanıyoruz, beğendim ben aslında ama dediğin gibi denemelik bulsam da bi baksam
Aynenkanka Anneolmusbirkadin bel kısmını kıvırarak bağlayın bi de belki sızmaz, sanırım deneyeceğim ben de
Aynenkanka sb- aa çok iyi, iç lastiği nasıl peki sızdırmaz bantları yani. Prima çok iz yapıyor bacağına koparıyorum ben ama bu nasıl
sb- Aynenkanka evet aynı sorunu prima ve molfixte yaşadım bunda olmuyor sıkı olmadığı için ama sızdırmıyorda,küçük bir paket alıp deneyin isterseniz ebebekte şu an indirimdeler
Zln2152 Aynenkanka ben doğduğundan beri onu kullanıyorum çokta memnunum ne taşma ne de sızma hiç yapmadı 😌
Aynenkanka aycan27 içeriğini araştırın biraz, yoğun kimyasal bir krem. İlla çinkolu bir krem kullanıcaksanız hamazinc, desitin gibi alternatifler var 🤗
Zln2152 Aynenkanka hayır 2 ayı geçti kullanıyoruz hiç yapmadı içiniz rahat olsun benim oğlumun vücûdu çok hassas pişiğe müsait goon bebek bezi yapmadı şükür ama bezi bitince netten sipariş gelene kadar sleppy aldık o perişan etti çocuğu 😖
Tomris-Hatun Aynenkanka mavisini kullaniyorum molfix den gecrim memnunum ne pisik yapti ne sizinti harika
mamalintr Aynenkanka bende prima premium care kullaniyorum. Ayrıca mama magazasi isletiyoruz. Çok düşündüm değiştirmeyi. Ama inanın prima da 4 bez değiştiriyorsunuz,diğer markalarda 2 katı Aynı paraya geliyor.
Aynenkanka sb- bi bakayım olmazsa en küçük kaçlı varsa denemekten zarar gelmez 🫠 teşekkürler canım benim
delirmeceler Aynenkanka prima premium care kullanıyorum bende geçen ay hediye geldi prima kullanan birisi beğenemez bence ben biran önce bitsin diye dua ettim yorumlarda yazanları çoğu memnun diye hediye diyede kullandım ama yok yani benlik bir bez değildi deneyin belki siz beğenirsiniz ama sanmam
Aynenkanka delirmeceler memnun kalmadığınız noktalar neydi acaba benim için öncelik pişik yapmaması tabi cildine göre değişir bu durum ama. Bezi değiştirmek gibi bir niyetim yok aslında görünce bi hoşuma gitti dokusu falan bilemedim