Aynenkanka Kızlar herkese selam, e bebekte gördüm az önce dokusu falan hoşuma gitti fiyatı da çok çok uygun. Premium care kullanıyorum ama iyi bir alternatif gibi. Kullananlar bir yorum yapabilir mi🙏🤍
sb- Aynenkanka doğduğundan beri onu kullanıyorum 20 aylık aklınıza gelecek tüm markaları denedim ondan memnun kaldım. Gündüz kendi beden cırtlısını geceleri 1 beden büyük külot bez kullanıyorum hiç sızma vs olmuyor
Azraada58 Aynenkanka ay bende gecmek istedm bizde prima premium care kullanıyoruz baktm primadan snra en cok tavsiye edilen denemek icin verdiler orda kampanya vardı 1 cisini taktım sabah kalktm baktm kızım pişik oldu dahada cesaret edemedim molfixde denedim 1 saatlik falan ama bana cok ince geldi prima gibi kafamda iz bırakmadı biz yine primaya devam ediyoz cnm bu dediklerim kızım 10 aylık falandı
Asyaveannesi04 Aynenkanka Benim arkadaşım kullanıyor çook memnun, biz prima premium care kullanıyoruz dedesi bize sponsor o yüzden değiştirmek pek istemedim eşimde asla istemiyor🤦🏻♀️
Sibtug Aynenkanka premium soft kullanıyorum külot bez çok memnunum valla hatta gece takıyorum sıfır sızıntı gündüz sleepy kullnıyorum
Anneolmusbirkadin Geçen hafta aldım 4 numarasını dokusu esnekliği çok güzel çişi de sızdırmıyor yalnız büyül çişini belinden taşırdı. Ama ben sevdim kullanmaya devam edeceğim.
Aynenkanka Anneolmusbirkadin bel kısmını kıvırarak bağlayın bi de belki sızmaz, sanırım deneyeceğim ben de
Aynenkanka sb- aa çok iyi, iç lastiği nasıl peki sızdırmaz bantları yani. Prima çok iz yapıyor bacağına koparıyorum ben ama bu nasıl
Aynenkanka Azraada58 yaaaa hadi yaaa benim oğlum da çabuk pişik olan bir bebek, doğduğundan beri premium care kullanıyoruz, beğendim ben aslında ama dediğin gibi denemelik bulsam da bi baksam
Aynenkanka Sibtug sleepy tek takmada pişirdi popişi ama bunun dokusu farklı sleepyden belki pişirmez 🫠
aycan27 Ben de goon kullanıyorum bebeğim 1 aylık bir sorun olmadı sudocrem ile birlikte kullanmanizi tavsiye ederim fiyat performans açısından iyi bir bez
Aynenkanka aycan27 sudocream asla kullanmam siz de kullanmayın. Hatta pişik yoksa hiç krem kullanmayın
Sibtug Aynenkanka evet sleepy daha naylon gibi gündüz sık sık değiltirdiğim için bide zaten goondan önce onu kullandığımız için böyle yapıyorum extra çok kötü, bio natural en güzeli sleppy de
sb- Aynenkanka evet aynı sorunu prima ve molfixte yaşadım bunda olmuyor sıkı olmadığı için ama sızdırmıyorda,küçük bir paket alıp deneyin isterseniz ebebekte şu an indirimdeler
Zln2152 Aynenkanka ben doğduğundan beri onu kullanıyorum çokta memnunum ne taşma ne de sızma hiç yapmadı 😌
Aynenkanka aycan27 içeriğini araştırın biraz, yoğun kimyasal bir krem. İlla çinkolu bir krem kullanıcaksanız hamazinc, desitin gibi alternatifler var 🤗
Zln2152 Aynenkanka hayır 2 ayı geçti kullanıyoruz hiç yapmadı içiniz rahat olsun benim oğlumun vücûdu çok hassas pişiğe müsait goon bebek bezi yapmadı şükür ama bezi bitince netten sipariş gelene kadar sleppy aldık o perişan etti çocuğu 😖
Tomris-Hatun Aynenkanka mavisini kullaniyorum molfix den gecrim memnunum ne pisik yapti ne sizinti harika