melihaozen55 Anneyim-a ya evet bunlar çok güzel gördüm de daha farklı olsun istedim yakın çevremde de bu yazılar hep yazıldı o yüzden bi araştırma yapıyorum 🥲🥰
zambakcicegi Deletedmom_106 iyiki dogudunuz nice mutlu sağlıklı çocuklarınla eşinle huzurlu yıllara ♥️
Deletedmom_106 zambakcicegi teşekkür ederim güzel dilekleriniz için☘️ hepimiz için amin 💜tanımadığım birinden böyle bi yorum çok mutlu etti sağolun
slkmsncemile melihaozen55 ben en son doğum günü için bu daha başlangıç direnişe devam yiğido yazdırmıştım. 30dan önce son çıkış sugar baby yazdırıcam. 30 dada oldun mu artık sugar daddy yakışıklı yazdırırım dkdlsldld
GokceMom_ Deletedmom_106 dogum gunun kutlu olsun olsun guzel insan 🥰yeni yaşın sana saglık huzur mutluluk ve sevdiklerinle birlikte nice seneler nasıp etsın ıyıkı dogdun 💐❤️🌼🎂🎂🎂🎂
Deletedmom_106 GokceMom_ teşekkür ederim canım hep birlikte 🥰☘️☘️☘️ tanımadığım insanların yorumu o kadar içimi ısıttı ki Rabbim güzel gönlünüze göre versin inşallah
miniktosbagam melihaozen55 ben boyle afilli, maniden firlamis gibi cumleleri sevmiyom ya en guzeli iyi ki dogdun ya da nice yaslar vs 😊
GokceMom_ Deletedmom_106 ben sizi takıp edıyorum burda cogu anneyı takıp edıyorum begenıyorumda ama pek sohbet etmıslıgımız yok evet 🥰Amin ınsallah cumlemızin gonlune gore versin inşallah
-EFLATUN- melihaozen55 Kapatın şehrin ışıklarını kocam pasta üfleyecek Senin en değerli hazinen karın aslanım
Bugleminannesi28 melihaozen55 senin en değerli hazinen karın aslanim yazdirirdim yada en beğendiğim Ben yolumu kalbinde buldum 🥲