cahillesohbetikestim melihaozen55 doğdu güneşimiz, ben yolumu kalbinde buldum, eksik olma çünkü varlığın çok güzel, hem sempatik hem yakışıklı, bir bankadan daha fazlası iyiki doğdun kocam Senin için pinterest deştim 🤣
berkinannesi_ melihaozen55 İkisinden birini yaptıracam 1 hafta sonra eşimin doğum günü fikir olmuştur umarım🌸
Mira__ melihaozen55 Şunları yaptırdım diğerini resimden kestiğim için pek belli olmaz üstünde dolar viski puro yaptırdım Diğerini de ilk evlendiğimizde heyecandan 😂😂 yoksa böyle süprizler yapacak bir kadın değilim 😂😂
Anneyim-a melihaozen55 kapatın şehrin Işık’larını kocam pasta üfleyecek .. Senin tek hazinen karın aslanım . Efsaneler( hangi ayda doğduysa ) doğar Kroca ama ben bunları çok sevdim 😂🙋🏻♀️
melihaozen55 Anneyim-a ya evet bunlar çok güzel gördüm de daha farklı olsun istedim yakın çevremde de bu yazılar hep yazıldı o yüzden bi araştırma yapıyorum 🥲🥰
zambakcicegi Deletedmom_106 iyiki dogudunuz nice mutlu sağlıklı çocuklarınla eşinle huzurlu yıllara ♥️
GokceMom_ Deletedmom_106 dogum gunun kutlu olsun olsun guzel insan 🥰yeni yaşın sana saglık huzur mutluluk ve sevdiklerinle birlikte nice seneler nasıp etsın ıyıkı dogdun 💐❤️🌼🎂🎂🎂🎂
Deletedmom_106 zambakcicegi teşekkür ederim güzel dilekleriniz için☘️ hepimiz için amin 💜tanımadığım birinden böyle bi yorum çok mutlu etti sağolun