Mihriban36 Posta rastgele girdim doktor adını görünce gerçekten çok şaşırdım. Ve yorumları okudukça daha da şaşırdım arkadaşlar bir hasta bir doktordan memnun kalmadı buraya gelip kötü anısını anlattı diye tanımadığınız bilmediğiniz bir doktor hakkında nasıl yaftalamalarda yorumlarda bulunuyorsunuz ya. Hanımefendi belki doğru söylüyor olabilir orasını bilemicem ama aynı doktor hanımla düzce devlet hastanesi 2020 yilinda hamilelik sürecimin başından sonuna kadar beraberdik doğumu da birlikte yaptık bir kere bile kötü bir üslubunu duymadım görmedim öyle samimi öyle cana yakın biriki kendisi çok da işinin ehli bir doktor. Ben kontrolleri iple çekiyordum öyle bir doktor kendisi. Ben ondan razıyım Rabbimde razı olsun. Şimdi ben çok çok memnunum kendisinden bu hanımefendi de değil. Eğer ben buraya doğum hikayemi yazsaydım belkide ne iyi doktormus diyecektiniz. Bakın ikimizde aynı kişiden bahsediyoruz. O yüzden rica ediyorum tek bir insanın lafıyla bir doktorun merhametini, vicdanını, işini iyi yapıp yapmadığını sorgulamayın.