Mihriban36 ya arkadaşım zaten şöyle bir şey senin açtığın post ne zaman bu hanımefendi ne zaman cevap veriyor birde seni nasıl tanıdı soyadın yazıldı değil o kişinin sen olduğuna nasıl bu kadar emin şaşırttı sen zor bi doğum geçirmiş sin bunu anlatıyorsun hangi anne iyi geçen doğumu kötüleyerek anlatsın akıl işi değil söylediklerinde tutarsızlık var zaten onun söyledikleri nedense pek inandırıcı gelmiyor. Benim doğum yaptığım doktoru herkes kötülüyordu bense kadına hayrandım o kadar ilgiliydi ki anlatamam gecenin 1 inde aradım sen beni nasıl o saatte ararsın bile demedi uykulu uykulu cevap verdi doğumum sezaryan olacaktı oğlum gününden önce geldi kanamam oldu hemen gel hiç bekleme dedi ben gidene kadar ameliyathaneyi hazırlanmış başımdan hiç ayrılmadı ama bi dönem sıkıntı zamanlar geçirmiş hastalarına belli etmiş bundan dolayı herkes kötülüyordu seninde öyle olmuş olabilir belki dr zor zamanlarından geçiyordu ve bunu sana yansıtmış işin ehli olabilir yada dünya tatlısıda olabilir ama sana bu yüzünü göstermemiş sen hakkını aramaya devam et kimsenin lafına bakma