Ahazize Zlhaanne ajdalarda zarar olmuyo diye biliyorum , ama deneme bile denettirmedi kaç kuyumcuya gittim, eğiliyo bükülüyor diye denettirmediler. O kadar narinse benim kolumda ne olur düşünemiyorum😀 ikili burma aldım o yüzden . Bence bunlarda çok güzel🙈
sadekahve_bitter Ahazize sapıtmışlar kaç kes denedim 6 tane var kolumda eğilme bükülme hiç olmadı 4-5 aydır kullanıyorum
Dahabirmavi smmamons biri gösterdi bana ince model hep çizilmiş ama o modeli hatırlamıyorum Ajda da olmuyor onu al demişti sanki bana o yüzden size de sorayım dedim ☺️
smmamons Dahabirmavi yok Ajdada olmuyor o zaten alt kısmı hep tırtıklı gibi :) çizilme gibi bi durum yaşanmaz asla o kibrit çöpü olabilir
Mira__ Bende bugün Ajda sordum 10 gramına 16.750 tl fiyat verdi. Kızımın bileziğini de kafadan hesaplattım gramını söyledim 11.250 de ona fiyat verdi. Bende kızımın bileziğini kenarda bekletip nakitimin üstünü tamamlayıp o şekilde yapacağım. Az kaldı zaten bir 4 bin daha eklesem altın bozdurmadan alırım. Bir daha ki birikimimle de kızımın bileziğinin üstüne koyarım 2 tane Ajda yaparım.
Kubracigimm Zlhaanne Bu düz ve zikzak modelde değer kaybı olmuyor. Bende normalde bilezik sevmem ama bunları takıyorum hoşuma gidiyor. Hatta dün bunların kendinden desenli yeni modelleri çıkmış onlar da çok hoşuma gitti. Cartier modelden de var iki aydır kullanıyorum ama o kadar kötü oldu ki hep içe göçmüş. İçi boş olduğu için olurmuş dikkatli kullanmak gerekiyor dediler 😒 bozdurayım dedim onda 2000 ₺ zararım var 😅
Duru0423 Zlhaanne Ajda bilezikler resim atmayı beceremiyorum yoksa atardım:) şuan hem çok moda hem de dümdüz olduğu için zarar olmuyo direk gramından sayılıyor
Ahazize sadekahve_bitter ay ne bileyim, bi kolumda denemek istedim 5 6 tane nasıl durur ona göre karar verecektim . 1 tanesini bile denettirmediler 4 yere gittim sonunda sinirlendim 😀