-Delibal babytwo Eltime benim adıma alınacak şeyleri ben seçtim. Kayınvalidem ödedi. Bohçada az ve öz benide düşünmüşlerdi.
OptimusPrime babytwo Kardeşten kardeşe bilezik takılır ama.. Kıza istemiyorsanız oğlan için tam altın takmak gerekir diye düşünüyorum denk işte. Onun dışında, bohçası, sizden bir ev hediyesi faaln gitmesi gerekiyor diye biliyorum
Nur_nur_26 babytwo Bazı kesimlerde nişanı kiz tarafı yapıyor. Ama bizde öyle değil söz harici herseyi damat tarafı yapıyor. Eşya altınları düğün hersey damat tarafi yapar. Ve geline kardeslerine annesine babasina bohça hazirliyoruz içindekiler de çorap dantelli havlu patik eşarp tesbih seccade gibi içine konulur. Suslenmis 5.6 tepsi baklava yine aynı şekilde kuruyemiş içecekler esliginde manilerle zilgitlarla kız evine bırakılır. Onlar da bi tek damada takım elbise bohça annesine babasina hazırlar aynı şekilde gönderir. Gelini tepeden tırnağa giydiririz kuaför v.s hersey dahil olmak üzere. Sonra ziynetler alınır öyle 3 4 bilezik falanda değil malum ben Karslıyım Eşim tarafı Diyarbakır. 😊 böyle yani sonra düğün salonu tutulur pasta takı töreni halay derken biter gider. 😊
bloggeranne babytwo Nişan alışverişine görümcem kaynanam ve kaynım gitti nişanda bir çeyrek taktık düğünde ise bilezik taktık kaynım benim düğünümde askerden yeni gelmişti ev birdi ama sadece kaynanamların aldığı saati taktı ilk gelin bu arada
babytwo nayirnolamaz06 katılıyorum insanlar iyilik bilmiyolar nişanda bir yarım düğüne bilezik kimsenin biseyine dahil olamam bisey lazım mı diye sorarım bi. yeter
mom-1 babytwo yok canım , kayınvalide ve anne nişanda 3lü set takar genelde ama görümce elti varsa onlar nişanda çeyrek altın takar sadece dügünde bilezik takmak adettir hepsi için
Bir-prens-annesiii babytwo benim de kaynımın yakında evlenme ihtimali var ve bişey takmamıştı yaşı 19 du küçüktü evlense çeyrek takarım fazlasını takama kızı da sevmiyorum zaten bohça da yapmam niye yapıyım aile tanışmalarında da eğer kızın evine gidiyorlarken beni çağırırlarsa kayınvalideme geldiklerinde kayınvalideme yardıma giderim ama kızın evine giderken çağırmadılarsa kayınvalideme yardıma gitmem